Könyvjelzők

Kings Age

Alternatív nevek: Age of Kings

A Kings Age társasjáték minden rajongó online stratégiát, és különösen, akik megőrülnek a középkor, lovagok és kastélyok. Itt lesz a király, és képes átlépni kard feudális háborúk más online játékosok. Legyél erős és az Ön engedélyével az emelt régi és új városok üríteni.

A játék Kings Age online akkor vissza kell küldeni egyszerű regisztráció a játékban Kings Age. Csak akkor van szükség:

1. Válassza ki a becenév.

2.. Válassza ki az új jelszót, amit csak az Ön számára.

3. Adja meg e-mail címét.

4.. Erősítse meg elfogadását feltételek és az adatvédelem.

5. Ezt követően, az e-mailt fog küldeni egy e-mailt a játékot, és kattintson a linkre a levélben, hogy kezdj el játszani a játékot online Kings Age.

Amikor ellenőrzi Kings Age kész, ki kell választani a világ (térkép), amely megkezdi a fejlődését a városban. A fő különbség a térképek, amelyek térkép mind a kezdők és a tapasztalt játékosok. Mivel még nem fejlett város és tapasztalat épület jobb dönt, hogy játsszon a Kings Age térkép kezdőknek. A többi játékos ezen a térképen illeszkedik a szintet.

Kings Age online játék kezdődik, az Ön számára, mint egy uralkodó, egy kis vár és a környező több hektáros földet a vér, ahol még néhány öntött az alku erőforrások kiaknázása. Most határozza meg, hogy ezeket a földeket át a csodálatos fővárosa a királyságot.

Vár a szíve a település. Minél magasabb a szint zár van, annál gyorsabb az építkezés a földet. Amikor a vár eléri a 15. szinten, akkor képes lesz arra, hogy lerombolja az épületek.

Online Game Kings Age tesz egy szemernyi realizmus szempontjából, amit nem lehet a végtelenségig felhalmozni forrásokat. Ez korlátozza a méretét, a raktár. Minél több tároló, annál több erőforrást takaríthat meg. Ha a raktár tele van, hagyja abba az erőforrás-kitermelés.

A Kings Age Online fejlesztése az épületek az erőforrás-kitermelés (fűrésztelep, kőbánya, enyém az ércbányászat, malom) Jobb, ha a növekedés ezen erőforrások a raktárban.

Ugyanígy a fejlődés során a város lesz elérhető az épületek, mint például:

Refuge. Itt, a tárgyak képesek lesznek, hogy elrejtse az ellenséges támadásokkal szemben, és mentse bizonyos források.

Laktanyában. Itt, hogy a katonák toborzását, és elküldi őket a háború. Minél magasabb szintű az épület, annál erősebb a katonák.

City Wall. Ha a támadást az ellenség vár javítja harci képességeit a csapatok.

Verzió. Akkor tárcsázza pack állatok lakókocsik, hogy erősítse a kereskedelmi kapcsolatokat.

Market. A piacon lehet kapni a különböző termékeket és elküldi őket lakókocsik betöltve. Minél nagyobb a piac, annál több a lakókocsikat.

Alchemist. Itt megy a fejlesztés mindenféle szokatlan dolgokat, mégis hasznos lehet a királyságot.

Memorial. Ez egy szobor, a település központjában, építhető csak akkor, ha az összes épület elérte a legmagasabb szintet. Élvez egy hatalmas szobor - növeli a biztonságát a csapatok a vár 50%-os.

Game Kings Age Online biztosítja az Ön számára a rugalmas döntéseket csapatok. Minden egység saját képességeit és a specializáció.

Ha kevés a pénz és az idő, hogy felkészüljenek a minőség hadsereg, akkor igénybe toborzás gazdák. Egyedül, nagyon gyenge, hanem azért, mert a nagy számú és javul a védelem a vár, mentheti sorsát.

Spear nem túl erős, szemben a többi kiránduló csoportok, de a jó ellen lovagok. Templars - gyalogos katona karddal. Elég veszélyes a többi kiránduló csoportok. Íjászok mindig, mint támogató szerepet. Továbbá van egy megvgrown. Lovagi lovas egységek szükséges a gyors és zúzás fúj.

A felderítés az ellenséges erők, akkor bérleti szolgáltatásait kémek. A támadás zár a játék, és biztosított a kos Katapult (trebushe).

Az erőd lesz megdicsőült minden online Királyság hála a sikeres kampányok és a kereskedelmi karavánok elérte a legtávolabbi részein a világ, és hoznak magukkal elmondhatatlan gazdagság. Az Ön neve meg kell említeni áhítattal és tisztelettel. Kings Age ellenőrzés vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more