Könyvjelzők

Kings és legendák

Alternatív nevek: Kings és legendák

Game Kings and Legends - egy online játék célja a stílus a IMO. Kings and Legends Online játszott böngészőn keresztül.

Játék Kings and Legends lehetővé teszi a játékosoknak betöltheti az Király. Lesz kap és speciális kártyák , amelyben lények varázslatok és [ _1_] támadás szörnyek, amikor harcolni ellenük.

Ahhoz, hogy megtudja, mi van a királyok és legendák regisztráció, akkor olvassa el az információkat ismertetett az alábbi szöveget:

1. Ugrás a honlapján Kings és legendák.

2.. Látni fogja a honlapon űrlapot kell kitölteni, hogy regisztrálják magukat a játékban.

3. Az ő első sejttípus az e-mail címét.

4.. Szerintem egy játék, jelszót, és írja be a második cellába.

5. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megadta a helyes jelszót, ismételje meg újra a szomszédos cellában. Írd meg külön-külön, hogy ne felejtse el.

6. Ha elfogadja, hogy az oldal szabályait és adatvédelmi politika és a honlap, majd tegyen egy pipát a kívánt cellát.

7. Kattintson a piros gombot a felirat " Kostenlos spielen » .

Arra is lehetősége van arra, regisztrálni a hivatalos oldalon a Facebook-e, kattintson a kék gombra a korábbi regisztrációs űrlapot a felirat " Mit Facebook anmelden ».

Játék Kal egy böngészős játék, így nem kell aggódnia az erejét a személyi számítógép, mindaddig, amíg a sebesség az internet együtt vele. Ebben az esetben azt jelenti, hogy ha a számítógép gyenge, nagy sebességű internet is "lassulni."

Játssz Kings és legendák, máris királyságának felépítésében, gyűjtése a különböző kártyák.

A Királyok és legendák játszanak akkor, amikor szembesült egy ilyen versenyen

1. Az emberek. Ez az osztály támaszkodnak elsősorban a küzdelem férfi a férfival . You ne félj belevetik magukat igazi csata , amely lehet akár a lábukon, és a ló.

2.. Elves. Elven csapatok inkább harcot a távolsági . Ők egy íj és hatalmas mágia tartani az ellenséget Távolság . Közelharcban gyorsan energiát veszítenek és elgyengülnek.

3. Korcsok. Ők van sok jellegét. , De a legfőbb előnye, a egyedi mozog a csatatéren.

4.. Holttestek. Ezek a csapatok nem hajlandók meghalni, és végül, hogy ragaszkodnak a legkisebb lehetőséget, hogy éljen. Jelenlétük és megjelenés oka a félelem az ellenfelek.

5. Orkok. Ez rendkívül szívós , hogy sok hatalom, ezért a nehéz megverni .

6. Koboldok. Köszönhetően alacsony növekedés akkor gyorsan adja meg a csatatéren . Az ő erőssége a számuk.

7. Demons. Még ha a a követelményeknek első pillantásra látványos, a különböző készségek lehet még [ _1_] a legerősebb ellenfelei fel térdét.

Kings and Legends Online - ez egy csodálatos játék, sok kaland és csaták. Önnek nem kell semmit, csak hogyan lehet létrehozni, és mutasd meg, hogy egy igazi játékos, és nem fél a nehézségek. Sok szerencsét Kings és legendák!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more