Könyvjelzők

Király Bounty

Alternatív nevek: Király Bounty

Király Bounty - számítógépes körökre osztott játék. Az első stratégiai és szerepjáték játék megjelent év ezerkilencszázkilencvenkettedik, egy sor népszerű játék a fantasy műfaj. King Bounty játék, első pillantásra úgy tűnhet, mint semmit sem magára a figyelmet. De ha még mindig nézd meg, rájössz, hogy az egyetlen hely, ahol megismerkedhetnek az ilyen érdekes fantasztikus karakter, mint egy viking. Király Bounty játék legenda hősei fikció.

Ez az, amikor olvasott, és megvizsgálja az összes lehetséges információt ez a játék úgy dönt, hogy játszani, akkor kell az oldalon, amelyen meg kell adni a lehetőséget, hogy játsszon király Bounty letölthető. Király Bounty játék letöltés lesz elég könnyű dolog, hogy tartsa jelenlétében egy ilyen program, vagy torrent download.

A lényeg a játék király Bounty a karaktered csata a gonosz ellenséget, mint a szörnyek alatt putishestviya. Minden a tevékenység zajlik területén Endor a Darion. A játék Kings Bounty, a szabvány bármilyen számítógépes játék, az elején létrehozását igényli és kiválasztása a karaktered. Itt meg kell gondolni, valamint a választott állapotát befolyásolja a karakter az egész játék. Először is, hadd ismerkedjen meg a jellemző az egyes javaslatokat.

Csak a közelmúltban, egy sor játékot King Bounty frissített kiadása egy új sorozat az úgynevezett Király Bounty Warrior északi. Itt van a három választható karakter:

• Viking,

• Skald;

• Magus.

Viking - a fő, és csak minőségi mester csatatéren, amely gyorsabban növekszik, mint bármely védekezés és a támadás. Továbbá, csak a jelenlétében egy ilyen egyedülálló jelenség a rezisztencia északi és abszolút düh. Tegyünk okoz súlyos károkat az ellenség, szinte már Patera.

Skald - plusz - birtokában a mágia. Ereje van, harc hangulat és a katonák számának, amit gazdagítja erőt, mint a legjobb vezető, varázslat. Ő is egy hatalom a feltámadás és kezelje a sebesülteket.

Magus - is képes mágikus - rúna. Ez a karakter nem támaszkodik erő vagy a hadsereg, reméli, csak a bölcsesség és mély hatást. Csak akkor érhető el, hogy neki a képességet - magasabb mágia és az alkímia. Magus irányított taktikai, átgondolt megoldásokkal nyerni szövetségesek és gyengülő ellenséget, vagy csak törje össze az ellenség áramlását a mágia.

A Kings Bounty játék érdekes és szórakoztató. De a férfi játékosok élvezhetik a képeket a karakterek - társa, a meglévő, hogy megvédje a főhős - a Valkyries. Itt találkozhatunk, sőt gnómok, amelyet akkor meg kell védeni. Te leszel az úton, hogy látogassa meg a piacok és üzletek, ezek a karakterek nem különösebben befolyásolja a játékmenetet.

Játék Király Bounty tette hosszirányban a magas minőségű grafika, különösen, ha figyelembe vesszük az utóbbi játékok. is felajánlotta a zene, ami csak kiemeli a természet a játék sikeres.

Lehet kezdeni a játék. Védtelen emberek várnak megnyilvánulása a bátorság és a segítséget. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more