Könyvjelzők

Király Stars

Alternatív nevek: Masters of the Universe

Online Masters of the Universe - egy ingyenes böngésző alapú multiplayer szerepjáték játék tér használata szükséges stratégiát. Ez az izgalmas fantasy világban, ahol több ezer játékos egyszerre él. Közösségi militáns virtuális univerzumban, de ugyanabban az időben és barátságos. Ön minden bizonnyal találkozni sok érdekes ember, aki nem csak boldog, hogy kommunikáljon veled, de előbb-utóbb ezek a hűséges barátok. A játékosok, akik megtalálják a közös nyelvet egymással, lehet, hogy szövetségeket. Így a király Stars játék lesz még érdekesebb. Scale csaták zajlanak az intergalaktikus térben, nem hagy senkit közömbösen. Találd meg a helyét a kozmoszban, hogy az idő múlásával egyre több, hogy kiterjessze befolyását. Planet, amit rendelkezniük kell az elején igényel gondossággal járt el. Végtére is, ez az otthonod, ahol részt az építőiparban, a létrehozása a hajók, katonák képzési egységek. Fejleszteni kell a taktika, és kövesse a cél! Hidd el - minden sikerülni fog!

Szép, hogy a folyosón a játék nem feltétlenül van egy számítógép nagy rendszer követelményeinek. Nyugodtan játszhatnak a király Stars, ha van internet kapcsolat, egy szabványos böngésző (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), és telepítse a Flash Player 9-es verzió. 0 vagy magasabb. Hogy hozzáférjen, regisztráció szükséges a játék King Stars. Ez az egyszerű folyamat nem időigényes. Jelentkezzen be a hivatalos honlapján, és töltse ki az űrlapot a következő területeken: név, e-mail, jelszó, a neve a bolygón. Ezután Masters of the Universe regisztráció lehetővé teszi, hogy meghatározza a világegyetem, ahol szeretnénk lenni. Mellett szükség van egyetérteni a játékszabályokat. Most már nyugodtan menjen, hogy megfeleljen izgalmas kaland!

Ne aggódj, hogy az elején nehéz lesz kezelni gameplay elemeket. Minden lépésnél vársz nyomokat, amelyet követően gyorsan tanulni. Van is egy esélyt, hogy kérjen tanácsot egy tapasztalt játékos. A jövőben, elérve egy bizonyos fejlettségi szintet, képes lesz felvenni tapasztalt tanácsadók, akik nem csak végigvezeti Önt a haladást, hanem tartsa a szemét az építési és jelentést készít az állam a hadsereg. A szolgálati idő asszisztensek függ a befizetett összeget a szolgáltatásaikat. De erről majd később, de most kell majd használni, amijük van. Kezdje fejlesztése egy bolygó az építőiparban az első emeletes épület. Földszint, többek között épült a leggyorsabb. Aztán nem olyan gyors. Minél magasabb az építőiparban, az több időt és energiát vesz igénybe. Fejlesztés, mint minden mást a játék világában, át csendesen, sietség nélkül és a nyüzsgés. Vannak, persze, hogyan gyorsítható fel, de érdemes vezetni a lovak? Miután a lassú lehetővé teszi, hogy ne feledkezzünk meg a szükséges adatokat, és jó gondolni a lépéseket, hogy ne, hogy ostoba hibákat. Mindig van ideje, hogy dolgozzon ki egy okos taktikai mozog.

A részt az építőiparban, valamint az új űrhajók, meg kell forrásokat. Nélkülük, még nem lehet megszervezni egy hadsereget. Bármilyen vettél, szükséges anyagi beruházásokat. Ehhez, és van fém, kristály, deutérium, a nap-és a hidrogén energia. Fém és kristályok - a leggyakrabban használt források. Napenergia és hidrogén energia lehelnek életet a vállalati bolygón. Miután sok munka miatt az energia. Deutérium és lehetővé teszi a gyorsabb építés, és a képzés a katonák, és a fejlesztés a hajókat. De kell, hogy legyen a deutérium vlazhivat igazi. Ez csak rajtad áll, nem kötelező megvenni.

Controlling a karakter, akkor végre a különböző küldetéseket. Feladatok hogy készültek Master of the Universe játék, hogy a tapasztalatok gyűjtése és fogadására hasznos bónuszokat. Meg kell figyelnie, hogy mennyi a pontértékek. Ki akar legelnek a hátsó? Ne feledje, hogy több erőfeszítést alkalmazni, a befolyásosabb lesz a virtuális univerzumban. Erősebb játékosok könnyebb nyerni csatákat és válassza ki a más bolygók, és ha még mindig, mint egy szövetség, akkor tegyenek meg mindent a kártyát a kezedben van! A játékot online Master of the Universe, valamint szövetségesei sokkal könnyebb. Végül is, mindig van lehetőség arra, hogy minden támogatást, amíg az anyag. Továbbá, győződjön meg róla, hogy abban az időben a barátaid nem hagyja, hogy a hiányzó ellenség elpusztítására, amit létrehozott olyan gyengéden.

Masters of the Universe, hogy kezdj el játszani most -, és soha nem fogod megbánni. Sok kellemes élmények várnak a felhasználók, akik mertek megtámadni a nyitott tér. Mutasd meg, mit tudsz! Érvényesítése van joga, hogy a szabály! Sok szerencsét és acél zár!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more