Könyvjelzők

Kitten Match

Alternatív nevek:
A

Kitten Match egy mérkőzés 3 kirakós játék. A játék gyönyörű rajzfilmes grafikával rendelkezik, mintha rajzfilmet nézne, nem játszana. A szinkronjáték és a zene tökéletes ehhez a játékhoz.

A játéknak van egy cselekménye, ami nem mindig található meg a kirakós játékok között.

A történet azzal kezdődik, hogy a játék főszereplője, amelyet neked kell irányítanod, megment egy aranyos kiscicát a hidegtől a téli szünetben. Ezután helyet kell biztosítania az állatnak, és fel kell készítenie a házat egy új bérlő érkezésére.

A játékban te leszel:

  • Játssz kedvenceddel
  • Vásároljon neki ruhát
  • Javítások és lakásfelújítások elvégzése
  • És persze rejtvényfejtés

Lépésről lépésre, szobánként rendbe rakod a főszereplő házát. A házban végrehajtott bármely tevékenységért a játékban szerzett pontokat el kell költeni.

Minél tovább haladsz a játékban, annál magasabbak a belső tér javítását célzó akciók. A javításon kívül etetni kell a cicát, vásárolni vicces ruhákat, játékokat és játszani vele. Mindehhez szükséged lesz a játékban bányászott akciópontokra is.

A játék maga nem nehéz, hasonlít a sorozat három játékához. Ha a kockákat úgy rendezi el, hogy egyforma sorokat készítsen, akkor előrelépést fog elérni a játékban. A nagyobb számsorok különleges objektumokat hozhatnak létre, amelyek használat közben eltérő hatást keltenek, és néha kisegítenek a szorult helyzetből.

Nem minden szint ugyanolyan nehézségű. A standard szinteken kívül vannak fokozott nehézségi szintek, amelyeket nem könnyű elsőre átmenni. És vannak még nehezebbek is, néha napokba telhet a leküzdésük, de az ilyen pályákért kétszer annyi akciópontot is kapsz.

Ha látod, hogy hiányzik egy-két lépésed az összes feladat elvégzése előtt, vásárolhatsz további mozdulatokat a játékon belüli pénznemért, de az drága, ezért alaposan gondold meg, hogy megmenti-e vagy sem.

Rejtvényfejtés közben kedvence figyelni fogja. Nagyon aranyosan néz ki ilyen pillanatokban, és a szokásai feltűnően olyanok, mint egy igazi macska. Úgy tűnik, a fejlesztők sok időt töltöttek azzal, hogy megfigyeljék, hogyan viselkednek ezek a vicces állatok különböző helyzetekben.

A game játékban minden héten és hónapban szórakoztató vetélkedők zajlanak, amelyeken való részvétellel érdekes nyereményeket nyerhet, amelyek segítségével gyakrabban játszhat és nyerhet.

Tematikus rendezvényeket tartanak az ünnepekre, ahol ezekre a napokra dedikált ruhákat vagy dekorcikkeket szerezhet be kedvencének.

A játéknak rengeteg szintje van. Ahhoz, hogy átmenjen rajtuk, sok időt kell töltenie. Ezért sokáig élvezni fogja ezt a szórakoztató játékot.

Soha nem fog belefáradni a Kitten Match játékba. A fejlesztők nem feledkeznek meg a játékosok kedvében járni új, még érdekesebb szakaszokkal és sok más tartalommal, amelyek még változatosabbá teszik a játékot.

A játékban cseveghetsz más játékosokkal, és akár közösséget is alapíthatsz, ahová a barátaid is csatlakoznak.

A

Kitten Match ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Ha szereted a macskákat és szereted a match 3 játékokat, biztosan tetszeni fog ez a játék, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more