Könyvjelzők

KleptoCats

Alternatív nevek:
A

KleptoCats egy nagyon aranyos macskajáték. Színes grafika egyszerűsített stílusban, kézzel rajzolva, nagyon jól néz ki. Az ízlésesen válogatott zene és a gyönyörű hangú macskák kényelmes légkört teremtenek a játékban.

Mielőtt a KleptoCats játékkal játszol, válaszd ki első kedvencedet. A választás kicsit olyan, mint a játékgépeken való játék. A macska megjelenése véletlenszerűen kiesik, ha nem tetszik, pörgesse újra a dobot.

A játék szórakoztató és aranyos. De a közeledben élő szomszédok ebben a játékban nagyon szerencsétlenek.

Ide kell:

  • Gyűjts össze egy gyűjteményt vagy akár egy sereg bolyhos macskát
  • Etesd kedvenceidet
  • Játssz velük, hogy ne unatkozzanak
  • Gyógyulj meg, ha házi kedvenceid megsérülnek egy küldetés során
  • Helyezze el a trófeákat a szobájában

Kezdetben csak egy szőrös házi kedvenced lesz. A bevetések után barátokat hoz neked, akikkel találkozni fog a küldetések felé vezető úton.

Minél több macska van a hadseregben, annál több dolgot hozhatnak neked.

A sikeres expedíció esélyének növelése és értékesebb dolgok megszerzése érdekében gondoskodnia kell arról, hogy a háziállatok növeljék a készségszintet. Ez nem olyan egyszerű, különösen, ha sok macska van. Mindenkit etetni, simogatni kell. Csak egy boldog macska teljesíti a feladatokat.

Tartsa szemmel az állat állóképességét és boldogságmérőjét. Az erőforrások helyreállításához a macskáknak pihenésre és törődésre van szükségük. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem lesz elég erejük visszatérni a feladatból, és egy másik, gondoskodóbb gazdit találnak maguknak. Akkor már a dolgaid egy napon elkezdhetnek eltűnni, és ez valószínűleg nem fog tetszeni.

Idővel a bevetések időtartama egyre hosszabb lesz. Ha a játék elején a macskák néhány másodperc múlva prédával térnek vissza, akkor a későbbi támadások órákig vagy akár napokig is eltarthatnak.

Ilyen hosszú utakat csak a magas szintű macskák képesek megtenni, a tapasztalatlan szőrmók nem jutnak el odáig.

A leghihetetlenebb megjelenésű és színű macskákat gyűjtheti és tenyésztheti. Sehol máshol nem láthat ilyen sokszínűséget.

Minden szörnyűség, amelyet szőrös kedvencei követnek el, inkább játékos, mint gonosz. Ezért ebben a játékban nem fogod magad igazi gazembernek érezni.

A játék gyakorlatilag garantálja a jó hangulatot. Még ha csak tíz percre is leülsz játszani, akkor is garantált a mosoly az arcodon, ha szereted a macskákat. Bár kinek nem tetszenek ezek a vicces állatok.

Van itt egy játékon belüli üzlet, ahol további élelmiszereket, ruhákat vagy játékokat vásárolhat kedvenceinek. Egyáltalán nem szükséges ezt megtenni, de a fejlesztők minden bizonnyal örömmel fogadják Öntől az anyagi hálát.

A

KleptoCats ingyenesen letölthető Android rendszeren közvetlenül innen, az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Sok vicces, kleptomániára hajlamos cicának szüksége van egy gondoskodó gazdira, aki képes gondoskodni róluk. Kezdj el játszani most, és sok hasznos cuccal hálálják meg!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more