Könyvjelzők

Klondike: Az elveszett expedíció

Alternatív nevek: Klondike játék

Álmodozott már arról, hogy igazi aranybányát talál? Akkor a Klondike: The Lost Expedition segít megvalósítani álmát! Itt nagyon sok előnye van.

  • Először is, böngésző alapú, így kliensek telepítése nélkül is lejátszhatja.
  • Másodszor nagyon minőségileg készült: jó grafika, hangulatos zene, tematikus hősök.
  • Harmadszor, a projektnek van egy cselekménye, amely méretében nem alacsonyabb, mint a legtöbb kliensjáték.

Úgy tűnik, ez elég lesz ahhoz, hogy el akarjon kezdeni játszani a Klondike játékkal? Az alkalmazás telepítése után napi több órát veszíthet (tehát ha éppen munkamenetben van vagy határidő van, azt tanácsoljuk, hogy halasszuk el a játékkal való ismerkedést jobb időkre).

Klondike játék, amely alkalmas szerencsejátékosok számára. A játék során rendszeresen megjelennek új feladatok, így folyamatosan törekedni kell valamire. Különösen érdekesek a tematikus feladatok, amelyeket a projekt az ünnepekre készít fel. Általában az ünnepi feladatok átmenetiek, ezért először azokat kell elvégezni, különben nem kaphat eredeti és hasznos ajándékot.

Bizonyára azt gondolta, hogy a Klondike: The Lost Expeditionben az arany a cselekmény alapja. De siettünk csalódást okozni Önnek (vagy örüljön, döntse el Ön!): azon túl, hogy neked kell megtalálnod az aranyleletet, neked (és ez az első) meg kell találnod apád nyomait is. A cselekmény szerint a főszereplő egy fiú, akinek édesapja régen északi expedícióra ment. Rendszeresen írt leveleket feleségének és fiának, de egy nap nem jöttek a levelek. Mindenki halottnak tekinti a főszereplő apját, de a fiú nem hisz a halálában. Most, hogy a fiú felnőtt, készen áll arra, hogy megismételje apja útját, és megismerje az összes titkot.

Klondike játszani, ahol a főszereplő keresése arról a helyről indul, amelyet legutóbb az eltűnt apa leveleiben írtak le. Itt találkozik Önnel és a kórtermével egy aranyos északi, Néma Árnyék. Ő lesz a vezetőd és segítőd. Mute Shadow átadja apja csákányát, és megmondja, hol keresse a rejtett örökséget. Miután megkapta az átadást apjától, a hős megkezdheti útját. A helyiekkel való kommunikáció váltja fel az edzésmódot. A Mute Shadow elmagyarázza, mit kell tennie, és a felugró tippek megmutatják, hogyan kell. Mivel az arany keresése hosszadalmas folyamat, a bánya közelében kell letelepednie.

A Klondike: The Lost Expedition játék megmutatja, hogyan kell gondoskodni egy kis kertről és háziállatokról, javítani a karaktered és növelni a szinteket. Minden következő szint megnyitja a játékosok útját új feladatok és műtermékek felé. A projekt interaktív, vagyis együtt játszhatsz majd a barátaiddal. Menjetek el egymáshoz, segítsetek a szomszédoknak – ez további bónuszokat hozhat, és néha az erény még a legdrágább valutát – köveket is lehetővé teszi.

Az

Klondike: The Lost Expedition a neked való játék, ha szereted a rejtélyes kalandokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more