Könyvjelzők

Lovagság: A lovag

Alternatív nevek: Lovagrend

Knighthood: A lovag – egy lovag és csapata nehéz élete

Az

Knighthood a Midoki Roleplaying Games játékstúdió novellája, amelyet arcade szerepjátéknak terveztek slasher elemekkel. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül részt kell vennie a csatákban. Nincs automatikus szintezés a karakterben és automatikus csaták. Mind saját kezűleg. Fedezzen fel helyszíneket egy három katonából álló kis csoport részeként, pusztítson el szörnyeket és főnököket, szerezzen tapasztalati pontokat, szerezzen találékonyságot, és talán szerencsés lesz a következő csatában.

A történet Set kis szigetén kezdődik egy nagyon fiatal sráccal, aki arról álmodik, hogy hős legyen. Astellon városában találkozik Drakeson lovaggal, aki a mentora lesz. Ő az, aki megmutatja, hogyan kell a kardot és a pajzsot a kezedben tartani, hogyan kell ütni és tükrözni az ellenfelek ütéseit, hogyan kell ütéskombinációkat alkalmazni és maximális sebzést okozni egy hatalmas kesztyű segítségével. Minden csatában két társad van, ezeket is te irányítod, mégpedig a képességeiket. Beszállhatsz a csatába:

  • íjász
  • harcosok
  • mage
  • gyógyító

Mindegyiknek megvannak az előnyei és a hátrányai, amelyeket csak a csaták során lehet megérteni. Próba és hiba útján válassza ki a tökéletes csapatot a térkép elkészítéséhez. Ahogy egyik helyről a másikra haladsz, vándor kereskedőkkel, városokkal, nyersanyagbányákkal, szörnybarlangokkal, elhagyott kincses kastélyokkal és még sok mással találkozhatsz. Minél tovább haladsz a térképen, annál veszélyesebbé válik, és hősöd fejlődik és erősödik. Ahogy haladsz, új feltérképezetlen vidékeket fedezel fel, felfedezed a történet részleteit, és megérted, hogy a világ veszélyben van, és az egykor hatalmas Harag Rendje már nem tudja megvédeni. A fő cél az, hogy elkerüld a halált, és megtisztítsd a földet a szörnyek támadásától.

Knighthood: The Knight játék régi története új csomagolásban

A fő és legfontosabb szempont az, hogy ez egy szerepjáték. Tehát van egy hős a rendelkezésedre, és őt pumpálod:

  • szinttel feljebb
  • új készségek és ütéskombinációk elsajátítása
  • egyedülálló műtárgyakat találni
  • felszerelés és fegyverek frissítése
  • képességek fejlesztése

Általában mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy túlélje és nyerjen. Ebben a két társad is segítségedre lesz. Befedik a hátadat és begyógyítják a sebeket a nehéz időkben. Maga a kontinens térképe nem olyan nagyszerű. De sok helyszín és titkos épület van elszórva rajta. Fokozatosan fedezd fel őket, mert komoly ellenfélbe futhatsz bele.

A térkép felfedezése mellett ne felejtse el kinyitni a ládákat felszerelésekkel és fogyóeszközökkel. Itt a szerencsére kell támaszkodnia, mert a ládából egy legendás fegyvert és egy romlott edényt is kaphat, amelyre senkinek nincs szüksége. Javasoljuk, hogy kezdetben ne kergesd az egyszerű ládákat, hanem céltudatosan nyisd ki belőlük a legjobbakat. Hiszen a legendás ládából legendás felszerelést lehet kapni.

Töltse le a Knighthood: The Knightot PC-re, és indítsa el a játékot bármelyik android emulátornak köszönhetően. A leggyakoribb a Bluestacks és a Nox. Segítségükkel továbbra is játszhatja kedvenc játékát számítógépén vagy laptopján. Ugyanakkor anélkül, hogy lemerítené az okostelefon akkumulátorát. A Knighthood letöltéséhez kattintson a gombra, és kövesse az utasításokat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more