Könyvjelzők

Knight Online

Alternatív nevek: Knight Online

Új játék Knight Online abban különbözik a többi online játékokat, hogy ez óriási szerepet játszott az emberi kapcsolatok. Első pillantásra a többi online projekt, ez nem különbözik, a különbség csak akkor lesz észrevehető a meccs után. Ez egy multiplayer online játék, ahol talál egy nagy szám a feladatok és küldetések, amelyek segítségével végre magad, vagy kérj meg egy barátját, hogy segítsen. Koreai fejlesztők a projekt IT -mester. Érdemes megjegyezni, hogy az összes végrehajtott a legmagasabb szinten, és a játék valójában tisztességes. Gyönyörű grafika, saját "fénypontja", különleges játék, csapatmunka - egy szép sor tulajdonságai, amelyek érdekelhetik minden játékos.

Tény, hogy sok gemyerov a világ minden tájáról már sikerült, hogy fordítson figyelmet Knight Online , és kezdtek pumpálni a projektet, utalva a barátok és ismerősök, hogy közös erőfeszítéseket, hogy elérjék céljaikat. Mellesleg ez egy közösség, és ugyanazt a "fénypontja" a játék. Önnek is, mint a legtöbb más interaktív projekteket kell próbálni, hogy javítsák a szintre, hogy végezze el a feladatot, és kap a különböző díjak és leletek arra törekszik, hogy megnyerje az első helyet a rangsorban. De ez még nem minden. Azt is, hogy segítse a többi játékos, hogy fejlesszék tudásukat, és adja át a misszió, szivattyúzás szintek és a siker eléréséhez. Kölcsönös segítségnyújtás és barátságos emberi kapcsolatok értéke sokkal magasabb, mint a javulás a képet a karakter, drága tárgyak és fegyverek.

Mivel ez a cikk beszélünk erről a projektről az online, könnyű kitalálni, hogy, mint a legtöbb más online játékok, Knight Online regisztráció meg kell bizonyosodni arról, hogy indítsa el a játék. A mai napig, az online játékok nem találja a szót oroszul, de nem siet, hogy megijedt. Te egy tapasztalt játékos, akkor már sok online játékok, ezért foglalkozik vele könnyedén a projekt egy intuitív szinten (ha azt szeretné, mert akkor mindig a szótárt vagy fordító beépített böngésző).

1. A regisztrációs folyamat kezdődik, meg kell, hogy kövesse a linkre « Bejelentkezés -ig » , amelynek székhelye a jobb felső sarokban a főoldalon a projekt.

2.. Megjelenik egy űrlap, regisztráció nélkül új felhasználó, amely után töltse ki a kezdő Knight online játék . Figyelmesen olvassa el a tippeket, hogy a közigazgatás és töltse ki az összes mezőt.

3. Ha az űrlap elküldése, akkor le kell tölteni a megfelelő operációs rendszer telepítő fájl online játék kliens.

Most, hogy szabadon , hogy a játék Knight Online , meg lehet tapasztalni a legérdekesebb mód « Massive War » akcióban. Meg kell előre válasszon egyet az elosztórendszer

1. El Morad .

2.. Man.

3. Ork.

4.. Karus .

És ne feledd, játszani Knight Online World akkor a barátaiddal, siker és elismerés!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more