Könyvjelzők

Knights of Honor 2: Sovereign

Alternatív nevek:
A

Knights of Honor 2 Sovereign egy globális valós idejű stratégiai játék. Itt egészen valósághű grafikákat láthat. A kép jól néz ki, de ennek ellenére nem felső szintű, bár ez egyáltalán nem kötelező az ilyen műfajú játékokban. A játékvilág gyönyörűen megszólalt, a zenei kompozíciók tökéletesen passzoltak egymáshoz.

Ezúttal több mint 300 tartomány leigázásával leszel az európai kontinens hódítója. Számos módja van a játék megnyerésének, és nem kell katonai jellegűnek lennie.

Mielőtt elkezdenéd, válaszd ki az országot, ahol játszani fogsz, több mint 200 királyság van a játékban, vagy létrehozhatod a sajátodat. Ezt követően egy kicsit több időt kell töltened, hogy megtanuld, hogyan irányíthatod a játékot. Ebben nincs semmi különösebben bonyolult, és ha legalább egyszer játszottál stratégiával, akkor kihagyhatod.

Hagyományosan az ebbe a műfajba tartozó játékok sikere attól függ, mennyire lesz átgondolt a cselekvések sorrendje. Emellett fontos, hogy több tevékenységet egyszerre tudjunk kombinálni.

  • Küldj cserkészeket, hogy fedezzék fel a település környékét
  • Állítsa be az erőforrások kitermelését, amely nélkül nem lehet erős államot építeni
  • Építs fel egy erős hadsereget, még ha nem is tervezed a szomszédos országok meghódítását, ez nem jelenti azt, hogy nem fognak megtámadni önmagukban
  • Bővítse városait és erősítse meg védelmüket
  • Ne feledkezz meg a diplomáciáról, a szavak gyakran elhozzák azt, amit a legnagyobb hadsereg nem mindig tud megtenni

Lehetetlen mindent felsorolni, mindent magad is megtudhatsz, amikor a Knights of Honor 2 Sovereign-nel játszol

Kezdetben jobb, ha az erőforrások kitermelésére koncentrálunk. Ehhez a lehető leggyorsabban fel kell fedezni a településhez közeli területet. De légy óvatos, ne menj túl messzire, különben azt kockáztathatod, hogy találkozol a barbár törzsek harcosaival. Később, amikor erős hadsereged lesz, már nem lehet félni tőlük.

Farmokat építsenek a lakosság és a csapatok élelmezésére.

Figyeljen a vallásra, és gondoskodjon arról, hogy népének elegendő temploma legyen.

A lovagok és marsallok segítenek a hadseregek vezetésében. Egyedülálló képességeik vannak, amelyek az osztag minden katonájára vonatkoznak.

ellenséges lovagot lehet megvesztegetni, ezzel a maga oldalára csábítva a hadseregüket.

Sokféle csapat van a játékban, több mint száz harci egység teszi egyedivé a játékot. Kevés más hely van, ahol ilyen sokszínűség található.

A helyi kampányok mellett online játék is elérhető. Mérheted az erődet más játékosokkal szemben, vagy katonai szövetségeket hozhatsz létre nagyszabású offenzívák lebonyolításával és ellenséges városok ostromával akár 4 különböző hadsereggel.

Többféleképpen lehet nyerni.

  1. Vallás
  2. Katonai
  3. Diplomácia
  4. Tudomány

Az eredmények jóléthez és a kontinens uralmához vezethetik országát.

Knights of Honor 2 Sovereign ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítsd a játékot, és légy Európa legerősebb uralkodója most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more