Könyvjelzők

Hűség: Lovagok és hercegnők

Alternatív nevek: Lovagok és menyasszonyok

A gyönyörű középkori várban való részvételhez vagy egy versenyen való részvételhez érezze a romantika szellemét, és megtanulja az uraim nemességét, most már igazi, mert ez a játék hűség: lovagok és hercegnő.

A szereped a game

-ben

játékszerész nemcsak egy, mindkét nem számára érdekes cselekményt realizált, hanem arra is kényszerítette őket, hogy kapcsolatba lépjenek. És minél közelebb van a beszélgetés, míg a játékosok hűségesek lesznek: a lovagok és a hercegnők játszanak, annál kézzelfoghatóbb a pozitív eredmény.

Válassza ki, ki lesz: herceg vagy hercegnő. Minden karakternek fontos szerepe van ebben a virtuális világban:

 • Női központú lányok gondoskodnak a kertről és a gazdaságról, elkészítik az ételeket. Ez ellentétes a hercegnők uralkodó elképzeléseivel, akiknek csak szeszélyesnek kell lenniük, táncolniuk a labdákon, és elképesztően meggyőzniük kell a vádlottaknak, de nem vitatkoznak a szerzőkkel.
 • Új fiatalok időt töltenek katonai táborban, lovagi készségeiket a fiatal és szép leánykori védelem érdekében.

Mindkét karakternek el kell végeznie a rájuk ruházott feladatokat, de léteznek még egyesítő pillanatok is:

 • Kapcsolja a funkciókat
 • Terület fejlesztése
 • Hozzon egy profit
 • -et
 • Kollekciók összegyűjtése
 • Interakció egymással

A jobbá váláshoz hero

tiszteletére számít

B Hűség: A lovagok és a hercegnők regisztrációja szükséges, mivel a játék böngésző alapú. Egy egyszerű eljárás után egy mágikus világ részévé válik, amelyben kellemes felfedezések várnak rád.

Princess növekszik az állatállomány, a termés növények, készít ételeket, díszíti a birtok, és még a kézműves. De ezek az egyszerű tevékenységek csak erősítik az együttérzést a lovagok körében, ami bizonyos előnyöket garantál nekik.

lovag versenyez a bátorság és az erő bizonyításában a versenyeken, és inkább a katonai tábor ágyát a puha tollágyakhoz ajánlja. Fokozatosan a fegyverük és fegyverük elfáradnak, és frissítenie kell őket egy boltban vásárolva vagy kovácsolással.

A

kapcsolat előnye

Nem teheted meg az ellenkező nemhez való kapcsolatot, ha előre akarsz lépni, és valamit elérni a játékban: hűség: lovagok és hercegnő iPlayer. Mindkettőhöz

lesz
 • Pénzügyi jólét
 • Növeli az
 • hírnévszintet
 • A hölgyek védelmét
A

bevételt az érmék és rubinok számában fejezik ki. Különösen értékes tárgyakat cserélnek rubinokra, és a küldetések és szintek kitöltésekor megkaphatja őket, ha híreket küld a játékfalára, vagy cserélni a barátok hangját.

érme lovag érkezik, különböző feladatokat teljesít, és a csatában minden győzelem után. És a hercegnők gazdagodnak a gazdaságban végzett munka során, és feladatokat is végeznek.

Van egy másik típusú tulajdongyűjtés. Ebben a szakaszban a dolgok a ládákból esnek, vagy a fűben találhatók. Egy hercegnő kapja őket, miután egy kő megsemmisült, egy fát vágtak le, vagy ha a gyümölcsös fák jó termése van. Prince, hogy az ajándékdoboz tulajdonosává váljon, meg kell néznie a hercegnőt. Vacsorára kezeli az úriembert, és étkezését követően eltávolítja az asztalról. Csak ekkor jelenik meg a kis mellkas, melyet a lovag felveszi.

. A karaktereknek hírnevet kell szereznie, a szomszédok feladatait, néhány munkát vagy vendégfogadót kell végrehajtaniuk. A lovagok bónuszt találnak a sátor közelében, és a hercegnőket a kastélyban. A dicsőséget a hősök együttes fellépéseként hozza. A hercegnő főtt ételrel táplálja a herceget, és ő hozza a dicsőségét. Ezután a versenyre megy, és győzelmének idején mindkettőnek már dicsősége van. De ez csak akkor van, ha részt vesznek egymással vagy szimpatizálnak egymással. A hercegnő, akinek van védője, tudja, hogy a várát védik, és a szomszédok nem lopják meg a ládáit és a madárfészket.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more