Könyvjelzők

Knight Legend

Alternatív nevek: Knight meséje
A

MORPG forduló alapú stratégiai játékos már csatlakozott a Knight RPG játék legendájához. Ez egy újabb fantasztikus történet, ahol a mágia a mese ország életének normája. Mindegyik karakter tulajdonosa, és folyamatosan javítja szintjét, amíg egyetemes harcossá nem válik.

A fő cselekmény vázlat: a világ erők elpusztító démonokkal szembeni fényereje. Itt a csodálatos grafika világos rajzolással, fényes speciális effektekkel, az események növekvő dinamikájával, a történet lenyűgöző témájával, eredeti küldetésekkel, izgalmas tömeges csatákkal és PvP-vel - amikor egy játékos ellenzi a másikat, teljesen megnyilvánul.

A hős kiválasztásakor: egy lovag, mágus, gyilkos vagy kereső, csak úgy érzi, hogy melyik ember közelebb van a szellemben, mert a készségeik valamivel hasonlóak, és minden képesség fontos. Fokozatosan fejlessze őket a tökéletesség elérése érdekében, a jobb felső sarokban feltüntetett számos feladat elvégzésével. Ennek köszönhetően új tapasztalatokat, képességeket, fegyvereket és egyenruhákat kap.

Az első szakaszban kapsz egy társat, aki megmondja, hogy melyik irányba kell menned, segíthetsz abban, hogy ebben a titokzatos világban jól érezd magad. De ha egy boszorkány elrabolja őt, és most a feladatod, hogy megmentse a partnerét. Használja az ebből nyert tapasztalatokat, hogy tovább fejlessze magát.

Mivel a játék az események dinamikájára összpontosít, nevezetesen - a csatákon, a karakterek szivattyúzása meglehetősen gyorsan történik. Minden sikeres csatát vagy befejezett feladatot követően megvan a kiváltsága, hogy valamilyen hasznot szerezzen.

Az első játék fordulója élénken játsszák az utasításokat, de fokozatosan a folyamat gazdagabbá és bonyolultabbá válik. Tapasztalat megszerzése, felkészülni arra, hogy a gyakorlatban alkalmazza, amikor a legveszélyesebb ellenségek, amelyeket más játékosok irányítanak, ki fognak kerülni. De ha ésszerű a mágikus tárgyak alkalmazása, az ellenséges erőket le tudod vetni, és segíthetsz:

  • Transzformáció, a dolgok ellenőrizetlen, véletlenszerű tulajdonságainak megváltoztatása,
  • Szintézis, amely néhány tárgyat elpusztít, mások tulajdonságainak javítása érdekében;
  • Öntés - az a képesség, hogy szétszereljük az objektumot és megkapjuk a kívánt elemet:
  • Módosítás - minőség, amely lehetővé teszi az objektumok meglévő jellemzőinek jelentős javítását.

A tizenegyedik szintig való kalandok megszerzésével saját fenevadat hozhat létre. Ezt követően minden csatában elengedhetetlen segéd lesz, aki jelentős segítséget nyújthat a csatatéren, csökkentheti az ellenséges erőket és új szintre léphet.

Mivel minden vásárlás költségeket igényel, pénzneme van a kincstárában - ezüst és aranyérmék. Az állatokat ezüstre cseréljük, a kovácsolt felszerelésekre, az arany pedig értékesebb tárgyakat hoz létre, amelyeket egy virtuális boltba lehet jutni.

VKontakte és Odnoklassniki játékosok egyesültek a játék körül, a Legend of the Knight és készek megosztani tapasztalataikat.

  • A vadállat létrehozása nélkül nem teheted meg, ha hatékonyan akarsz harcolni és átadni a szinteket.
  • "A Föld rázása" erejével egy cselekményben elpusztítja az ellenséget, de az ütés nem lesz olyan zúzódás, ha magasabb szintet ér el. Ebben az esetben a partner Angel többet fog kapni.
  • Miután a kezdetektől hős választott, nem helyettesítheti őt egy másikval. Gondolj át minden pontot a végső választás előtt.
  • Azonnali kilépéshez használja a "Gyors vége" funkciót. De teljes képernyős módban elérhetetlenné válhat.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more