Könyvjelzők

Khan Wars

Alternatív nevek: Khan Wars

Középkorban gyilkos háborúk több ezer véres hullák, saját várak és seregek ... mindez (és egy kicsit több) kínál online játék Khan Wars. A felülírva a feladat - gyűjtése csapatok a védelmi földjük, melynek határait bővült hódítás zárak többi játékos is szívesen a megértés a játék Khan Wars online.

Fontos "plusz": nem kell telepíteni a számítógépre, nem alkalmazásokat. Mivel a játék egy böngésző, minden, ami szükséges -, hogy menjen lépés bejegyzése Hercegi háború. Indítása után ezt a lenyűgöző világába csaták.

Természetesen, meg kell aggódni nem csak a nagy győzelmet a csatatéren, hanem a saját jólétét. Kezdett játszani Khan Wars, akkor tudni fogja, hogy a saját hadsereg kell ásni az arany-, vas-, és rendelkezéseket a laktanya. És a sikeres fenntartása kívánatos, hogy megtanulják a kereskedelem minden bányászott erőforrás a piacon.

Khan Wars online játék, amely a választás 11 nemzet, amelyek mindegyike saját bónuszok és készségeket. De valójában, az átadás a "frontok", amelyek közül az egyik lesz, hogy részesítsék előnyben, különös tekintettel a jellemzőket vagy, vagy a vizuális, vagy saját intuíció (zárójelben a bónusz képességek, erőforrások vagy csapatok): [ _1_]

* Arabok (rendelkezéseit + gyalogos)

* Bolgárok (aranybányászat + nyilak)

* Britek (arany + ostrom eszközök)

* Frankok (fakitermelés + lovas)

* Németek (vas-bányászat, hajózás + bonus)

* Bizánciak (gyógyulás a csatatéren + nyilak + kitermelés fa)

* Vikingek (vas + nyilak)

* Litvánok (egyedülálló harcos - tábornokok, miután az egészségügyi és nagyobb, mint a többi, erő)

* Mongolok (Kész fal + elrabolt külföldi forrásból cache)

* Rusyches (termelés + fa ostromfegyverekkel)

* Japanese (gyalogság + + kereskedelmi rendelkezések).

Vegyél részt a játékban Khan Wars is lehetővé teszi, hogy belevetette magát a történetileg jól összehangolt folyamat, ahol a megfelelő pontosságúak és jelentősége. A fenti létezik a nemzet - az igazi - világ, és részt vett a háborúban, mint a védekező és támadó kortársaik a podnabratsya katonai tapasztalata, és lesz egy méltó ellenfelet tisztelet.

Khan Wars online játék elveit a taktika egy kicsit, mint a Total War. Jelenleg összesen 16 harci egységek, a megállapodás és a jó kormányzás, amely attól függ, hogy a pozitív eredménye a csatát. Minden stratégia rendkívül fontos területén becslés helyszín lövészek, lovas és gyalogos

Regisztráció Hercegi War is megadja a lehetőséget, hogy megmutassa teljes egészében stratégiai tehetségét, forgalomba csapatok a legalkalmasabb, hogy rendelni. A folyamat bonyolult, mert annak érdekében, hogy sikeres a játék Khan Wars online, meg kell vizsgálni az összes funkciók és jellemzők a meglévő csapatok itt, annak érdekében, hogy megfelelően kezeli, akkor a részleteket használatának különleges egységek. Önterülő játék Khan Wars játék, hogy úgy tetszik, el lehet végezni keretében tizenhárom rendelkezésre álló ismeretek.

Output: játszani online játék Khan Wars - A folyamat meglehetősen érdekes, de nem célja a szerelmesek «alkalmi», a természetes született tacticians és stratégák észbontó. Ha az utóbbi igaz az Ön számára, majd ez a csoda, hogy adja át a böngészőt, egyértelműen, nem éri meg.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more