Könyvjelzők

Colonizers

Alternatív nevek: Colonizers

Ismeri az egyik legjobb online stratégiák kínált abban a pillanatban - "gyarmatosítók". Colonizers böngészős játék, ami megmondja a mentéshez területek idején nagy földrajzi felfedezések. Csaták a gyarmati hatalmak voltak különösen véres, gyakran bennszülöttek játszottak meghatározó szerepet a harcokban tapadó különböző Storey, bár, mint általában, szinte mindig ők voltak a sértett fél.

Gyarmatosítók játék kínál egy érdekes terület fogant gazdasági rendszer azzal a lehetőséggel, aktív ellenségeskedés. A cél -, hogy nő a világhatalom, kezdve a kolónia istenverte dzsungelben.

Regisztráció gyarmatosítók a játékban előfeltétele a játék. Annak érdekében, hogy kezdj el játszani regisztráció gyarmatosítók kérni, hogy töltsön ki egy néhány területen az adatait - töltse ki a mezőket:

 1. Login (játszik egy kitalált név)
 2. Email
 3. Sex
 4. Meghívott és jelszavát, az esetre, ha felkérik, hogy játsszon az egyik a barátok (ez viszi bónusz is, és meghívott)

Egyetértve a szabályoknak való részvétel a játékban kapsz, hogy tudja, ez a világ serdnevekovym közelebb.

És így elérése a cél akkor a kereskedelmi kapcsolatok Európa, a bennszülöttek, mint akkor képes létrehozni klánok, kereskedelmi szövetségek vagy csatlakozzon a már meglévőket. A játék elején elkezdi a fejlődés égisze alatt az öt gyarmati ország

 • Anglia
 • Spanyolország
 • Franciaország
 • Portugália
 • Holland

Anglia megszerezte az állapotát a királynő a tengerek, mint nemzet kezdődött, hogy meghódítsa feltérképezetlen terület az első, és a kis angol települések fokozatosan átalakult egy hatalmas város. Playing Anglia, kapsz egy bónusz megnövekedett bevándorlás telepesek Európából.

A játék indítása a zászlók Spanyolország, biztos lehet benne, hogy az emberek nem jött vissza a döntő pillanatban, és a bónusz - fokozott erő lovas csata a bennszülöttek.

Playing Franciaország, akkor képes lesz arra, hogy a kereskedelem a helyi lakosság kedvezőbb feltételekkel, mint Franciaország mindig is híres volt a hűség az őslakosok mindig is igyekeztem, hogy a legjobb, a helyi kultúra hozza a társadalmi rendszer távoli gyarmatokon.

Portugália és Hollandia csatlakozott a gyarmati versengés az utolsók között felhalmozott szilárd technológiai előnyöket.

Gyarmatosítók online játék háromféle erőforrás:

 • Források építeni egység
 • Források épületek
 • Források a kereskedelmi

Között az egységek is, az, hogy több kategóriában:

 • Dolgozók
 • Warriors
 • Bennszülöttek

Munkavállalók szükséges a normál erőforrások kiaknázása, az épületek építése és a teljes mértékben támogatja a hadsereg és a közrend. Combat egység szükséges a védekezés és a támadás. Erős hadsereg - a jólét és a biztonság, mert nem veszi érdekeit a kolónia, akinek hadsereg megöli a város az egy szempillantás alatt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more