Könyvjelzők

Combat szektor

Alternatív nevek: Sector Combat, Combat Sector

Combat Game Sector - Böngésző fantasztikus akció 3-D formátumban. Ez az interaktív online játék teheti meg egy gladiátor és küldje el a jövőben, hogy harcolni a túlélésért. Használd a lehetőség, hogy megy a nagy ligák, és lesz egy igazi bajnok. Hidd el, hogy ha úgy dönt, hogy játszani Com bat Sector - adrenalin adtál meg! Óriási a választék a fegyverek és felszerelések, a képesség, hogy javítsa, a különböző játékmódok, szép kártya, izgalmas harcok - mindez és még sok más nagylelkűen ad Com bat Sector játék. Ahhoz, hogy részt vegyenek a lenyűgöző eseményeket kell Com bat Sector regisztráció. A projekt, elvileg mindenki számára elérhető. A fő rendszer követelmények paraméterek rendben Adobe Flash Player. Ha szükséges, akkor frissíti a lejátszót. Vegyél részt a játékban Com bat Sector a következő:

1) megy a játék, és a megjelenő ablakban adja meg a nevet, a jelszót, nyomja meg a gombot "Regisztráció".

2) Egy új ablak jelenik meg, ahol újra megismételni a már megadott adatokat (felhasználói név és jelszó ) tájékoztatja az e-mail címét és kattintson a "Regisztráció".

3) A regisztráció során elfogadás megállapodást.

Az elején kapsz a főmenübe, a divíziók amely fut a fejlesztés a játékok világában. Te is fegyverek, vagy hanyatt-homlok rohan a csatába - ahogy Com bat Sector úgy dönt, hogy játszani magát.

Combat szektor játszhat a négy árusító kártyákat. Kezdetben elérhető térkép "Lost Temple", mint a többiek rendelkezésre állnak az eléréséhez egy bizonyos szintet. Ez az elhagyatott templom kereszt alakú, és az élek lábazat tervezték menedékhelyet. Map "Sky platform" - az egykori troposzférikus gáztermelés állomás. Ez a tér a kereszt és belül folyosók mentén körvonalai most már tökéletesen alkalmazkodott a csaták a gladiátorok. Térkép "Romos híd" - a gladiátor arénában téglalap alakú, a különböző akadályok és menhelyek. A legenda úgy tartja, hogy a híd elpusztult a háború alatt, akkor kezdett épületet, hogy végül befagyasztották. És még egy hot spot gladiátor harcol map "Wasteland". Ez egy tipikus elhagyott geológiai hiba, amelynek a területén, ahol tivornyázást.

Csaták zajlanak kötegelt módban. Csapatok vannak osztva piros és kék. Ők jönnek létre véletlenszerűen kiválasztott játékosok. Fight 15 percig tart. A győztes az, aki el fogja pusztítani több ellenséget.

Előtt vegyenek részt a katonai akció, vigyázzon a lőszer a Gladiátor. Com bat Sector online játék kínál Buy Armor, fegyver, booster és eszközök. Vásárlás mindent a boltban in-game pénznemben. Kereset kap eredményeként győzelmet a csatában. De is megvásárolható az igazi valuta. Nézzük összpontosít a rendelkezésre álló eszközök a játékban. Fegyverarzenál igen gazdag. Play Game Com bat Sector lehetséges, az ilyen fegyverek

 • Gépkarabély Shad (m) "Hornet"
 • Shotgun RPM (e) "Dobermann"
 • Plasma revolver TP-P6 "Meteor"
 • Automata pisztoly CCI-15 "Mosquito"
 • Autorun CPM-025 "Scorpion"

Között páncél

 • Öltönyök nagy ellenállás KVSP "Universal"
 • Scout KAR-3y "megvgrown"
 • Army KAR-2c "Commando"
 • NKSN (e) nanotkaney "Kiméra"
 • Heavy bronekostyumy TAC-47 "Defender"

Egység a játékban a speciális eszközök, amelyek használata javítja a néhány paraméter. Ők is segítenek a megfelelő időben, hogy hozzon létre egy bizonyos hatást.

A játékban található eszközök, mint például:

 • D-2 "Cheetah"
 • UPR-z "optimalizáló"
 • Modul MSDP-1200 "Re-animátor"
 • Portable radarrendszer CP (k458) "Látnok"
 • Repair eszköz RU-2 (nt) "Vanguard"

Booster - egy anyag, amely végül is fogyasztanak. Különböznek a készülék rövid ideig tartó fellépését. Azonban jelentősen javíthatja a paraméterek egy gladiátor, használja, például injekció PS1K "Combin" spetspatron ASO "előkészítésén" holografikus felvevő Zug "Flash", és így tovább. Action booster bár halad, de néha meghatározó szerepet játszanak.

Gombot, hogy az új szinteket, meg kell figyelnie, hogy mennyi pontot. Persze, hogy javítsa a dolgokat, amelyek rendelkezésre állnak, hogy folyamatosan, de ez jó, ha magas szintű ad lehetőséget, hogy saját tökéletesebb, korábban hozzáférhetetlen fegyvert!

Sector Kombat játék az Ön számára újabb meglepetés - a lehetőséget, hogy részt vegyenek a versenyeken és nyerj díjakat. Versenyek egyaránt katonai és kreatív.

Kedves nick, nézd meg magad, az izgalom, a szép játék! Érdemes csak látogasson el a világ gladiátorok - és akkor lesz gyakori vendég a játék honlapján. Skraste érdekes gyakorlat a szabadidő! Továbbra is szeretném, ha egy kellemes élmény!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more