Könyvjelzők

Kings Ice

Alternatív nevek: Ice Kings

Ha fáradt a kifejezéstelen játék hazai játékosok, hogy a kezdeményezést a kezében - legyen a vezető és a coach a legsikeresebb jégkorong csapat a játékban Kings Ice online! Próbáld meg a státuszát a sport vezetés és stratéga látványos jég csaták.

De mielőtt elkezdi játszani a játékot online Ice Kings, szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy technikai szempontból a benne részt.

, Mert az egyszerűség és a jó grafika optimalizálása Kings Ice online játék, amelyben a lehető legkisebb rendszerkövetelmények:

  • Windows XP / Vista / Windows 7
  • Hangkártya
  • Billentyűzet és egér
  • Bármilyen böngészőt használhat, és a minimális internet kapcsolat sebessége

Vegyél részt a játékban Kings Ice - a folyamat egyszerű és rövid. Adja meg a bejelentkezési nevét és címét a jelenlegi e-mail címére. Akkor adja neme, lakóhelye és az ország a kívánt jövő csapata (állampolgárság jégkorong játékos), és még a jelszó megerősítése. Most már csak egyet kell értenem a három pontot, a szabályok és a részvétel feltételeiről, a játék, és a regisztrációs Kings Ice kész. Ha kap egy e-mailt egy linket a fiók aktiválásához, és megerősítette, hogy pontosan mit kell Kings Ice nyilvántartás, jelentkezzen be és megy a nyer!

Online játék Ice Kings - egy klasszikus jégkorong menedzser, ahol fejleszteni a saját stílusát a játék, és természetesen, hogy bizonyítani a hatékonyságát, mint egy edző és csapat menedzsere. Elkezdi játszani a játékot online Ice Kings, hogy válassza ki a alaptulajdonsága a Hockey Club: egyesület neve, embléma, alakja, illetve minden további bírságok. Ez segít egy különleges kivitelező.

Ezután menj az első feladat, amely három szakaszból áll. Minden szakasz - Egy barátságos játék, amelyben meg kell kezdeni annak végrehajtását a taktika, és elemzi az erősségeket / gyengeségeket a csapat. Ez az információ nagyon hasznos az Ön számára a jövőben a képzés és javítja a csapat rangsorban. Az Önök rendelkezésére 22 jégkorong. Vonat velük, hatásainak modellezésére, növeli a fizikai aktivitás, általában mindent megtesznek a következő mérkőzés, hogy a vágás fölött.

Mind a 22 játékos a készségek és képességek:

  • Fizikai felkészültség - százalékos megjelölése mennyire fáradt játékostól:
  • Skills - mutatja osztályú játékos, a játék teljesítményét
  • Erkölcs - attól függ, hogy a teljesítmény a mérkőzés
  • Pozícióban lévő játékos (védő, csatár, és így )
  • Alignment pozíciót (külön pozícióban lévő játékos is helyettesítheti)

Az Ön feladata, hogy képes legyen fejleszteni és forgalmazni, ezek a tulajdonságok, hogy az a játék során, hogy egy minimális kár és a lehető legtöbbet hozza ki az egyes alkalmazások a lejátszón. Sőt, megelőzve a nagyobb versenyeken, és egyre több tapintatosan fog viselkedni az ellenfél.

De a játék Kings Ice Online - ez nem csak kergeti a korongot, és az edző a csapat. Itt lesz képes javítani a jégpálya, munkatársakat, mint az orvosok és a masszőrök. Ezen kívül, akkor szükség van néhány edző, hogy segítse csapatmunka, az úton, a kapus is kell külön edző. Politikai csere vételi játékosok itt is megfelelő -, ha egy tehetséges edző, akkor lehet, hogy jó pénzt rá.

Lehet játszani Kings Ice lesz, főleg a férfi közönség, de a lányok is kipróbálhatják. Ez pontosan az a helyzet, ha be tudjuk bizonyítani -, hogy játsszon a Kings Ice nem feltétlenül egy "igazi férfi" dolog, hogy kalandos és látnoki stratéga.

Online játék Ice Kings szerelmeseinek a jég és a korong!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more