Könyvjelzők

Corsairs III

Alternatív nevek: Corsairs III

Corsair III - a számítógépes játék a műfaj a szimuláció. Corsairs 3 játék tüzelt, mint a folytatása a sorozat játékok Corsair. Fejlesztik és adják ki az orosz cég Akella. A játék nem újdonság, vezették be, hogy a világ 2005-ben. De mivel, mint minden számítógépes játékok, és a profik, és persze hátrányai játék elismerést jelentős számú rajongó. Game Corsairs III továbbá kiegészítette néhány játékot, nem sokat javított változata a jobb képminőség és érdekes történet.

Van egy lehetőség, mielőtt a játék, ha nem egy rajongó is, böngészni az interneten bemutatta Corsair 3 videó. Ügyeljen arra, hogy figyelmesen olvassa el a felülvizsgálata a játék. Ezután folytassa a hely, ahol lehet letölteni Corsair 3, és folytassa a tengeri utakat.

Megjegyzendő, hogy az orosz lehet, hogy egy nagyon érdekes történet a játék Corsair 3.

Játék elkötelezett a tengeri élővilágot a Karib-zarándokok, különösen a fő tenger gazemberek - kalózok. Az első szint a játék tűnhet el egy kicsit unalmas. De ez csak a kezdet. Ez megadja neked a lehetőséget, hogy tanulmányozza, hogy megismerjék a játék. Minden kezdődik a keresést a kincset az apád. Minden részlet fog tanulni egy idegen, aki bevezette egy másik apád.

Itt csak két főszereplő. Ez a testvér

• Blaze,

• Beatrice.

Blaze - fogadott fia, a híres kalóz - utazó Nicholas Sharpe. Ez a fiatalember hajlandó, okos, tele ravasz és az erőt. Bár a lelkesedés találni kincseket ő nem eléggé fejlett a tetején.

Beatrice - szellemes és gondtalan lány, megsértve minden lehetséges törvényeket a föld és a víz. Jó harcol, mindig veled penge, amely tulajdonosa ügyesen. Agyafúrt, de a csapat nem ad bűncselekmény.

Válassza ki a karakter az Ön számára. Ezek mind a mi irányításunk alatt, mind Corsair 3. küldetés. Ön választja ki az országot, azon az oldalon, amely elviszi az Anglia, Franciaország, Spanyolország, Hollandia és a kalózok. Az összes játékot, meg tudod változtatni az irányt a hívei, de csak akkor, ha érdekel. Főoldal folytasson fő feladata a játék -, hogy megnyerjük az első sziget a Karib-szigetek, és ragadja meg mind a négy kolónia országban.

A kutyák 3 hajót saját, egyéni, mindegyik hadviselő oldalon. És bizonyos eltéréseket, illetve kísérő zászló.

Grafika nem a legmagasabb szinten, de átfogó képet bemutatott megfelelő formában - fényes, szép és csábító. De a zene egy nagy szintre. Nyilvánvaló, mivel valamennyi lehetséges hatását.

Van nem kevés számítógépes játékok a kalózok. De még mindig érdemes odafigyelni, hogy ebben az esetben, hiszen megjelent nem amerikaiak. Ez csak még nem találkozott, és nem pontosan játszani.

Továbbá, ne felejtsd el, hogy nyújtson be a játék Corsair III elvtársak, akik szeretnek játszani, és nem csak.

Siess egy weboldal, ahol lehet kapni azonnal, vagy inkább töltse le a játékot Corsairs 3.

Sok szerencsét gameplay tengeri terület!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more