Könyvjelzők

Kalózok: City of Abandoned Ships

Alternatív nevek: Kalózok: City of Abandoned Ships

Corsair: City of Abandoned Ships - szerepjáték számítógépes játék RPG, szimulátor. Játék Corsairs: City of Abandoned Ships kidolgozott és közzétett Akella orosz együttműködésben tenger felőli. ru. Az album, mint egy része a folyamatos sorozat játékok a kalóz élet a vadonban, a Karib-térség - Kalózok. Ez a változat javul, amennyire csak lehetséges azon részein, amelyek bizonyos okok miatt, még nem került kiszűrésre kezdetben. Néhány sorozat játékok kerülnek bemutatásra nem csak a mi honfitársaink, valamint a távoli országban.

Egy játék, folyamat, és általában a történet, azt javasoljuk, hogy képviselteti magát az interneten, Corsair: City of Abandoned Ships videót, és olvassa el a felülvizsgálatot. Most meg az oldalon, ahol lehet játszani Corsair: City of Elhagyott hajók letölteni.

A karakter lesz kiválasztva a tartózkodás a három bemutatott

• Peter Blood,

• Ian Stace,

• Diego Espinosa.

Peter Blood - orvos, úgy tűnt, hogy adja át a legnehezebb teszteket. De azzal a céllal lett a legjobb tengeri farkas.

Yang Stace - kereskedő - egy csaló. Szolgált a zsoldos Európában. Caribbean remélve, hogy hasznot a kereskedelem.

Diego Espinosa - az elismerést szerezzen a leggazdagabb belefog egy utazás és a kaland, hogy a Karib-térségben.

Ha összehasonlítjuk az első verzió, itt jön egy új karaktert, az orvos - Peter Blood. Úgy tűnik, azzal a céllal, hogy gyógyítani a beteget a birtokon Angliában. Aztán belekeveredik a fő cselekmény a játék.

És a fő cselekmény a játék az, hogy meg kell, hogy menjen végig a Corsair: City of Abandoned Ships küldetéseket és feladatokat. Ennek megfelelően kapnak bátorítást számukra, a legjobb esetben, az új, továbbfejlesztett hajókat.

A játék akkor válassza ki az országát oldalon viszem, miközben halad a munka a területén: Anglia, Franciaország, Spanyolország és Hollandia. Mindezek a nemzetek saját jellemzőkkel, amelyek akkor megfelel a játék során.

Is frissült a játékban Corsair: City of Elhagyott hajók fegyvereket. Távolítani, mert a gyenge teljesítmény animáció fajok, mint a bokszer és karmok. De voltak részletes és jobb mozgás csata néhány fegyver.

Természetesen, a játék Corsair: City of Elhagyott hajók a pénz fontos szerepet játszik. Mivel az aranyláz a kalózok a világ. Nem kincs játékok ebben a műfajban nem, ha nem megy.

Game város elhagyott hajók, mint már mondtam, a legjobb továbbfejlesztett változata az első verzió. Ez vonatkozik elsősorban a képbe. Végül is, itt volt egy kellemes kép, köszönhetően a grafika és animáció, amely egy tisztességes szinten. Nincs hang fájl módosításait, mert már kielégítő szinten.

Tehát érdemes kipróbálni a kezét kalóz bátorság a példa az orosz kivitelezés. Ne felejtsd el, hogy tanácsot adjon az elvtársak.

Már nekilátott egy oldal, ahol lehet játszani városa Elhagyott hajók letölteni? A válasz: igen. Tehát jó játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more