Könyvjelzők

Cossacks: Vissza a háború

Alternatív nevek: Cossacks: Vissza a háború

Játék Cossacks: Back a háború - méltó folytatása a projekt néhány hónapig sikerült összezavarják a legtöbb rajongó a műfaj stratégia. Ez a történet a bátor harcosok, akik ismét háborúban. Így kell készülnie, hogy tölteni a következő néhány napot a számítógép előtt. És figyelmeztesse összes barátok - ki tudja, meg fogja érteni.

Ez talán az egyik leginkább méltó projektek eltarthat néhány napig, hétig, hónapig, még így is, nem bánom, hogy kiad egy életet. Az új Cossacks Back To War fő "trükk" változatlan marad - a hűvös gazdasági rész. Mi igaz a most az egyetlen győzelem nem lesz elég.

Míg a legtöbb kapcsolódó projektek ebben a műfajban, a legtöbb sikeres csaták számától függ téve az első sorban a harci eszközök, a lehetőséget, a győzelem, a kozákok szorosan kapcsolódik a készség a játékos, és az ő szintje taktikai gondolkodás. A Cossacks: Back a háború lehet szabadon élvezze az összes létező harci konstrukciók annak érdekében, hogy a győzelmet. Tehát, lovasság rendszerint tömegesen fontos a fegyelem a gyalogság és tüzérség sikeres lesz, csak akkor, ha megfelelően elhelyezett a csatatéren. Szerte a harcot combat parancsnokok felvidítani osztályokon kedves szava és példája, természetesen.

Általában nem is beszélve - ugyanaz a kozákok, akik képesek szeretni ismét a ranglétrán, akkor vissza, és készen áll, hogy rohan a csatába, ebben a pillanatban!

Indítsa el a játékot, mint korábban disztribúciók először meg kell Cossacks: Vissza a háború letöltés. Az Önök rendelkezésére a különféle torrentet és még sok más meglévő kapcsolatokat - semmit nem tagadja, és néhány perc múlva képes lesz, hogy belevetette magát a kedvenc játék. Ha belépünk a játék, azonnal rájön, hogy a fejlesztők nem veszít időt hiába - kellemes meglepetés, és újítások lehetővé teszik számunkra, hogy a játék, mint kényelmes és érdekes. Figyelemre méltó, hogy az új design úgy néz ki, a stratégiai, amely azt ígéri, a játékosok rengeteg új kalandok és felejthetetlen érzelmek.

Most játszani Cossacks: Vissza a háború lesz két új ország - bővült a térkép Svájc és Magyarország. Így kell készülnie, hogy újra tanulmány a jellemzőit fegyverek, stratégiák, és válassza ki a legmegfelelőbb cselekvési lehetőségek (vagy kölcsönhatás - játék Cossacks: Vissza a háború lehetővé teszi a játék, hogy a képzelet elvadul, akkor minden esélye, hogy próbáljon szerencsét, mint a taktika).

A kamat fejlesztők már hozzá, hogy a projekt néhány további egységeket, ahol van, hogy a nagy számú munkahelyet. Ebben az időben készített tervezetet a rajongók mintegy száz egyedi küldetések. Létrehoz egy megfelelő légkör hűvös grafika és a kiváló zene.

Nézze meg, mi van még az új vársz egy projekt lehet felülvizsgálatával Cossacks: Back a háború video trailer. Biztos, hogy nem hagyom közömbös!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more