Könyvjelzők

END OF THE WORLD

Alternatív nevek: END OF THE WORLD

Edge of the World Online - egy ingyenes szerepjáték RPG játék kliens, ami történik a stílus a csapadék. Ez a játék akkor veszi a 2061, a postapokalipsichesky világban, ahol szembe kell néznie a különböző mutánsok a túlélés a túlélő sziget.

Ha csatlakozni szeretnénk a játékot, akkor felkérik, hogy Edge of the World Register. Az ugyanazon szélén a világ on-line regisztráció nem bonyolult: telepítése után a játék kliens, adja meg a felhasználónevet, jelszót, és e-mail. Ezután úgy dönt, a karakter osztály, és ez a kép (megjelenés). Között az osztályok az Edge of the World online játék megkéri, hogy válasszon az alábbi lehetőségek közül választhat: Fighter, Rogue, Hunter, Sámán, Atlanta, és Dr. Tech. Minden osztály megvannak a maga sajátosságai: erő, ügyesség, alkotmány, az érzékelés és mentalitás. Kiindulópontjai szét az egyes osztályokra másképp. Eltekintve a jellemzőit, minden osztály az online játék Edge of the World, vannak közös és egyedi képességek (mint ők ebben a játékban sokat, most nem sorolja fel, hogy megismerjék őket, és akkor képes lesz arra, hogy közvetlenül ofsayte csatlakozott a játék). Ezen kívül minden karakternek van egy alapvető paraméterei: szintű egészségvédelem szintje, fizikai energia és mentális energia szintet.

Játék Edge of the World egy széles választékát a fegyverek, itt: Contact fegyverek, Cold Steel, Dobás fegyverek, biológiai fegyverek, csapdák, pisztolyok, puskák és a számszeríj (érdemes megjegyezni, hogy a patronok a játék meglehetősen ritka és drága, alternatíva lehet acél golyók a csapágy.)

Amellett, hogy fegyvereket, ez a játék nagyon sokféle berendezések kezdve poharak és sisakok, és vége cipők és cipők ... (nézd ofsayte mint tényleg nagyon nagy a választék.)

Most a játék: mielőtt a játék kihasználja, akkor megjelenik egy szórakoztató film a történelem a helyi pápuák fogságban, amely után találkozik az első "tanár Küldetést adó", amely megmondja, hogy mit kell tennie.

Az első helyen Edge of the World Online játék Bay, amely uralta Chief (azt fogja mondani, hogy enni, meg fog szentelni a helyi törvények adnak munkát küldetést, és ha szükséges, - kölcsön), itt lehet kapni, vagy eladni a dolgokat, hogy meggyógyítsa, hogy adja át a raktár és értékes elemeket, stb A játék, kivéve a Bay is vannak helyek, például Kimer Tau Fortshtad, Base Volkov és Sziszifusz. Miután beszélt a NPC a Bay, lehet kapni őket, hogy ajánlatot munka (formájában küldetés). Szintén quest küldetéseket NPC talál hasznos információkat, valamint az egyes elemek.

Play Game Edge of the World online szerencsejáték helyeken egy bizonyos mértéke és gyakorisága lesz a különböző elemek (a különböző elemek vidd különböző valószínűséggel), intézi őket, akkor esik a leltárt. Köszönhetően a szét-és össze ezeket a tételeket, akkor hozza létre a új elemeket (szerelés lehetséges a szükséges termékek és receptek).

Játssz Edge of the World, akkor találkozni sok egyedi és veszélyes szörnyek, melyek véletlenszerűen generált helyétől függően, típusát és a távolság a sziget falu. Fenntartása kommunikáció ezek a lények, és kereskedelmi tárgyalások nem lehet egyszerűen elpusztítására, és abban az esetben, legyőzte őket a csatában, akkor képes lesz arra, hogy vegye fel az övék trófeát. A jelenléte a szörnyek ez a játék elég nagy és változatos: Brooks, Pigbul, Teradog, Aori, Aodra, Heliczer, Helitsid, Rader Mezoid, bigott és Anchor (mindegyik egyedi a maga módján).

A csata szörnyek, akkor is arra, hogy versenyezzenek a saját a többi játékos ellen PvP-csaták.

Ha hirtelen harc közben, akkor megsérül, akkor lehet szállítani a legközelebbi kórházba, vagy a sámán kunyhója, hogy gyógyítsa a sebeket.

Megvan a képessége, hogy hozzon létre egy klánt, vagy jelentkezzen be egy meglévő, valamint csatlakozik az egyik a 3 szövetségek: az Északi Szövetség, a testvériség és a Szövetség.

Edge of the World lehet játszani, nem csak a harci arénák, és pihentető a játék, bár a kaszinóban a mini-játékok: rulett, Tsiklon2, Csonti, Közelharc stb

A világ, az online játék Edge of the World saját játék valuta - dió.

A játékot online Edge of the World, beszélgethet más játékosokkal (via chat), valamint, hogy kicseréljék őket leltári tételek.

Vegyél részt a játékban Edge of the World, megnyílik mielőtt a világot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more