Könyvjelzők

Crystal Eternity

Alternatív nevek: Kristall Vechnosti

Crystal örökkévalóság Online - egy ingyenes MMORPG online böngészős játék, ahol az események bontakoznak ki egy olyan világban, ahol volt egy nagy tárgy - Crystal Eternity adományozta az ősi istenek. De évszázados civilizáció, ebben a világban élünk, hanyatlásnak indult, mivel a hatalomvágy, a kapzsiság és az irigység, majd az istenek szét darabokra Crystal és szétszórva a világban ...
... Meg kell, hogy hol a ezek a töredékek, és hogyan kell gyűjteni őket. De mielőtt át Crystal örökkévalóság online regisztráció, akkor a főoldalon a játék meghívást kapnak, hogy próbálja ki a demo csata, annak érdekében, hogy megértsük, hogy akkor érdekli-e vagy sem.

Szóval, miután egy próba demo csatatéren, ha már úgy döntött, hogy érdemes, hogy mit kipróbálhassák képességeiket az online játék Crystal örökkévalóság, adja meg a regisztrációs e-mail mezőt és a jelszót. Ezen a napon Crystal örökkévalóság lesz vége.
Következő, kérni fogja, hogy válasszon a két állam: az Északi Szövetség, illetve a birodalom a déli szigetek, amelyek egykor egységes és békés emberek nevezik magukat - Empire of Light.

Kiválasztása után az állam úgy dönt, a karakter osztály: ez lehet egy kezdő vagy újonc.
Crystal örökkévalóság online játék, a karaktered kínál számos szakma: gyógynövény, Alchemist, Prospector, ékszerész, Inking, Halászbástya, orvos és a hóhér. De ne feledje, hogy a doktor és a Hóhér kölcsönösen kizárják egymást (azaz, ha úgy döntött, a szakma az orvos, hogy ő volt a hóhér nem lehet, és fordítva). Thanks szakmák, a karakter emelheti a képzettségi szint.

A játékot online Crystal örökkévalóság, a harcokban az ellenséggel, a karakter kap Glory, ami eléri a szükséges összeget automatikusan cserélni soraiban. Ezek a rang adja meg a karakter képes vásárolni egy külön hadsereg tárolja egyedi elemek (berendezés).

A játékban Crystal örökkévalóságban online, a karakter a lehetőséget, hogy javítsa a teljesítményét a holmiját. Ezt a funkciót hívjuk - élezése. Azt javaslom, hogy tovább vizsgálja a lehetőségeket ezt a funkciót: olyan, "élesíteni", akkor öltöztünk bármilyen berendezés, kivétel - harci zónák és a harci hátizsák. Élezése nő egy bizonyos összeget, egy-statisztika: Stamina, Erő, ügyesség, intelligencia, akarat, bölcsesség, vagy a morál. Az az érték, amelynek javítására a teljesítmény függ a tárgy, amit használt élezésére. Mi sajátosságait élesítés, véletlenszerűen kiválasztott a rendelkezésre álló szolgáltatásokat a dolgokat.

Típusú elemeket lehet használni, hogy a "élezés": A penge kenőcs impregnálás Energy, Energy Crystal filigrán erősítő, erősítő rúna szimbólum és a Universal Energy erősítő.

A játékot online Crystal örökkévalóság, akkor a szivattyú a karakter a részvétel triviális küldetéseket és részt vesz a vadászat szörnyek / állatok. Mint egy bónusz, a hős lesz tapasztalat, hírnév pontokat, valamint a pénz és hasznos elemeket.

Ebben a játékban, a karakter a lehetőséget, hogy játsszon egy esküvő az ő választott. Miután az esküvői szertartás, esküvői helyszín Administrator, a hős és menyasszonya képes lesz használni a bónusz jegygyűrűt.

Lejátszás Crystal örökkévalóságot is egyesül klánok, és részt hatalmas csata szörnyek speciális esetekben, valamint a globális PvP-csaták.
Ha mindezt szórakoztató, és készen áll a mesés kaland, kérte, hogy regisztrálják magukat a játék Crystal örökkévalóság.
A Crystal örökkévalóságban játék érdekes lesz mindenkinek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more