Könyvjelzők

World Cup

Alternatív nevek: World Cup

World Cup Online - egy multiplayer böngészős játék a műfaj "Football Manager", amelyben a játékos működik, a tulajdonos a labdarúgó klub, az egyik a 16 hivatásos labdarúgó ligában.

World Cup online játék nem kell telepíteni a játékot kliens, és elérhető bármely böngészővel. Indítsa el a játékban, meg kell Register Világkupa: Megadhatja a játék segítségével a társadalmi hálózatok, mint például, Mail. ru, Facebook, osztálytársak, VK (ha regisztrált venni az egyik), vagy közvetlenül a helyszínen a regisztrációs űrlap (az mezőadattípusainak e-mail címét és jelszavát, fogadja el a feltételeket a szabályok a játék, és nyomja meg a "Register"). Regisztrálj ebben a szakaszban a játék a World Cup véget ér, majd létre kell hozni a játék beállításai: az új ablakban, adja meg a felhasználónevét a megfelelő mezőket (nick) neve a jövőben a klub, válassza ki a Nemzeti Liga 16 ország, majd kattintson a "Tovább" gombra. Ezt követően, a következő képernyőn fogják kérni, hogy részt egy képzésen a játékot (ez célszerű, hogy! ) Vagy otthagyják. Nos, most már próbálja játszani a játékot online világbajnokság.

A fő cél a játék lényege, hogy vásárolni, és a képzés a játékosok, valamint kiválasztani a legoptimálisabb játék, taktika, és infrastruktúrájának fejlesztése a klub. Ezen kívül, meg kell, hogy vegyenek több fiatal játékos a saját nevelés, és részt vesznek a különböző országos versenyeken.

A fő cél a játék -, hogy megteremtse a legsikeresebb labdarúgó klub ebben a projektben.
Első győzelmét a játék, a csapat kapja az első szinten. Elérte 2. szinten, a csapat automatikusan nyújtott a bajnokságban a kiválasztott ország (ebben a fázisban lenne szorul). Elérte az új szintet, akkor lehet menni a felső osztály, ahol az új épület lesz elérhető infrastruktúra a klub, és vonzóbb versenyek. Lépéshez minden új szintre, meg kell, hogy egy bizonyos mennyiségű tapasztalat, amely az adott való részvételt játékok (győztes - 3 pont, döntetlen - 1 pont).

Minden játékosnak megvan a saját pozícióját a játékot, és minden tétel megvannak a maga sajátosságai. Itt a fő jellemzői a játékosok a projektben online játék a World Cup
- Kapus (sebesség, mozgékonyság, reakció)
- Defender (sebesség, figyelembe véve a labdát, személyes gondoskodást, labda vezérlés, precíziós fogaskerék)
- középpályás és Forward (sebesség, labda szabályozás, precíziós csapások, hatalom ütéseket, precíziós fogaskerék).
Minden egyes mérkőzés a jellemzői a szereplők változnak, és az övék a teljesítmény szintje attól függ, hogy különböző körülmények között, mint például a szint az edző és a csapat coaching, fontos a meccs, és így stb

Nagyon fontos szerepet játszanak az egyes játékosok teljesítményét
Talent - minél nagyobb a játékos tehetség, annál gyorsabban fejlődik.
P.. készenlét - kitalálni, hogy a játékos készen áll a mérkőzés.
Kiábrándulás - minél magasabb az index, annál magabiztosabb játékos úgy érzi, a pályán.

Minden játékosnak van egy meghatározott fizetést, amely attól függően változik, tapasztalat és képesség (minél nagyobb az osztály, annál több fizetést).
Játék világbajnokság online lehet részt vesz különböző barátságos mérkőzések és versenyek, megszervezése csapata a legmegfelelőbb stílus: gyors játék futólag, általában játszik a pass vagy csöpögő.

World Cup online játék lehetővé teszi, hogy minden játékos a csapat állapotának megállapítása: Hagyja csapat, az eladásra kínált vagy elvetése.

Játszani a World Cup érdekes lesz, hogy mindenki, aki nem közömbös, hogy a foci. Ha bárkinek bármilyen kérdése van a játékban, elérhető ügyfélszolgálat mindig segítségre van szüksége. Ebben az áttekintésben nem vagyunk minden jellemzője ennek a játéknak a projekt, hiszen elég nagy és funkcionális. És hála a hozzáférhető és érthető információ tartalma, tanulhat sokat a játék során.

A játék a World Cup, nem kell sok, csak egy vágy, a vágy, hogy elérjék céljaikat, és természetesen, a világbajnokság online regisztráció!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more