Könyvjelzők

Left 4 Dead

Alternatív nevek: Left 4 Dead

Játék Left 4 Dead egy multiplayer számítógépes játék. Ez a játék célja a stílus a lövöldözős és események zajlanak, hogy az első ember.

Az alapja akciójáték a csata túlélőinek ellen hordái a fertőzött emberek.

Letöltés Left 4 Dead csak felnőtt játékosok. A kiskorú felhasználók számára, hogy a játék le van zárva.

Videó Left 4 Dead megtalálható a hivatalos honlapján a játék, vagy a YouTube-on. A videó azt mutatja, a lényeg a játék, a karakterek kerülnek bemutatásra, és egyéb információkat a játékról.

A játék Left 4 Dead PC játszhat a multiplayer módban, és single player és co-op.

  1. Co-op módban. Ebben az üzemmódban a parancs képviselte a múló játék, ez a mód is a főnök. A cél a kooperatív mód -, hogy adja át az egyik kampány csapata néhány (4) játékos. A csapat a harc egy-négy embert. Azok a játékosok, hiányoznak a játékban, zamenivayutsya botok által ellenőrzött számítógép. Azonban a játék során lehet csatolni egy emberi ellenfél. Ha le kell röviden hagyja abba a játékot, nem szükséges, hogy elhagyja a játékot, vagy kérni a többi játékos, hogy várjon. Akkor át az irányítását hőse bot, félelem nélkül, hogy a hely lesz valaki mást. Ezen kívül, a vezérlés át bot automatikusan, ha 25 másodpercen belül torpant meg.
  2. Single módban. Ez az a mód, amikor más túlélők játékosok által vezérelt számítógép. Botok (számítógépes játékosok) követni, lő át a fertőzött ember, kivéve, segíteni és gyógyítani a többi játékos túlélők, de nem tudja kinyitni az ajtót menhelyek, aktiválja a "pánik esemény", és az oka a Horda, és alkalmazza a hajító fegyver, mert a stratégiai készletek. Szintén nem tudják használni taktikai képességeit. Valójában ez a mód a teljes prototípus egy kooperatív módhoz, egy különbséggel -, hogy tudsz játszani csak egy, senki más nem lesz képes, hogy csatlakozzanak hozzád. Halála után a karakter a játék véget ér. A legjobb kezdeni azzal, hogy a Left 4 Dead a rezsim.

A játékban Left 4 Dead játszani a főszereplő lesz. A szereplők maguk is megosztottak a túlélők és fertőzött. A túlélők közé tartozik:

1. William Overbeck egy régi veterán a vietnami háború. Ő egy tapasztalt katona. Egy időben ő volt az amerikai hadsereg különleges.

2.. Francis egy erős akaratú és a motoros, ami teljes mértékben fedezi a tetoválás. Utálja szinte mindent.

3. Zoe a legvonzóbb lány a játékban. Ő a lánya egy gazdag ember. Ez elérhető a legmagasabb szinten a lőfegyver.

4.. Luis egy junior elemző osztály. Ez a karakter megy nyugdíjba, miután a vírus alakult ki.

Fertőzött - olyan emberek, akik már legyűrte a vírust.

In-Game Left 4 Dead fegyvert osztani több típusa van:

  1. Metil-fegyver.
  2. Lőfegyverek.

Minden karakter választja a fajta fegyvert, hogy ő szereti a legjobban.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more