Könyvjelzők

Labirintus

Alternatív nevek: Labirint

Labirintus - online játék, amelynek területén már betörtek egy idegen agresszor. Mégis sikerült, hogy tartalmazza a támadások, de idővel az ellenség egyre erő és a hatalom, és hamarosan kész a sztrájk egy új óriási csapás. A világnak szüksége van a segítségedre! Üdvözöljük a Maze online!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el játszani a játékot online labirintus, el kell végezni a kötelező feltétel: Regisztráció Maze. Regisztrációs zajlik a játék Labirintus nem egészen megszokott módon. Ha megy a hivatalos oldalon, kattintson a Play sorban. A rendszer kérni fogja, hogy hozzon létre egy karaktert: kiválaszthatja a nemek és a nevét. Egyetértve az általános szabályok, akkor kap az ablakhoz, ahol szükség lesz, hogy részt egy képzési csata bizonyítja, hogy lehet túlélni ebben a világban. Ezt követően kapsz beléptetését a teszt zónában.

Online játék Labyrinth - ez az első hardtuned online játék, ahol a feladat az, hogy megtaláljuk a vezetője az ellenséget, és elpusztítani őt. Az utat fog állni két akadály: pontosan ugyanaz, mint keresők a hírnév és egy hatalmas ellenséges sereg mutánsok. A törekvés a fődíj többi játékos meg fog állni, hogy teljesítse a küldetést, hiszen minden versenyző a címet a legjobb játékos. Próbáld ki, hogy gyorsabb és okosabb, mint az ellenfelek!

Lejátszás Labyrinth őrülten szórakoztató! Ha ebben a világban, akkor sem hagyja el a győztes vagy a vesztes, de bármi az eredmény, az eltöltött idő a játékban, kapsz öröm.

The Maze játszanak egy pillanat alatt. Itt látható egyszerű és kényelmes, ami nagyban megkönnyíti a folyamatot a játék, és lehetővé teszi, hogy összpontosítson a fő feladat.

Labirintus online játék ingyenes. Karakter fejlesztés, hogy megtanulják a készségeket. Ez nem kötelező, de az alkalmazása ezeket a készségeket a csatában növeli az esélyét a győzelemre.

Mozgás a játék fogja használni a meghajtót. Azt is tárolja a tárgyakat, melyekre található a csatában. Mozgatása a karakter végezhet csak a lemezen, így anélkül, hogy bármilyen módon. Ez a módszer a mozgás védi meg a mutagén, amely a talaj szennyezett földet, mert érinti a talajt, valaki elkezd mutáció.

A békés terület a városban, pihenhet a fárasztó csaták és utántöltő patronokat. Eladó trófeák és berendezések megvásárolhatók a plázában. Végezze el a szükséges előkészületeket, vagy javítani a meglévő elemek lehetnek a műhelyben. Úgy történt, hogy minden feladatot hagyományosan kap a Steakhouse. Ott is ünnepli a díjat kapott. És segítségével a portál, akkor mozog bármely más területre.

Előfordulhat, hogy nem számított a mozgásteret az olvasók a csatában, és a föld s általuk választott. Ebben az esetben nincs probléma - az elején minden szinten van egy konténer, ami megy automatikusan feltölteni lőszer. Az egyetlen hátránya, hogy a patron lesz rossz minőségű. Ugyanakkor a kritikus pillanatban, hogy ez jobb, mint a semmi.

Ha végez az egyik a három feladat, hogy a rendszer automatikusan hozzárendeli a kilépés portál, gyalogos harci szinten. Ne aggódjon: amíg ismeri a feladatot, az időzítő nem indul helyen. A csatában, a karakter a rekordot halad egy szintet, és ezen kívül, hogy a jó minőségű felszerelés és a szükséges erőforrások jobb dolgokat. A munka, a karakter megkapja a pénzt szerzett a trófeákat és a tapasztalat.

Minden harcol a játékban zajló valós időben. Annak érdekében, hogy bizonyos célok elérése érdekében, akkor összefognak a többi játékossal, tárgyalási kölcsönös. Objektumok talált fegyverek, tárgyak, lőszer és az összetevők is értékesítik aukción, vagy megoszthatja őket a többi játékossal.

Szándékosan játszani a játékot online labirintus szükséges taktikát. Fejleszteni kell a taktikát, könnyen feladatokat és küldetéseket és harcolni szörnyek.

A szép dolog a játékban az a tényező, hogy az adott keretek között a mozgás nem létezik -, akkor szabadon mozoghat a szintet. Ezen kívül, a fődíj lejátszó - jackpot - folyamatosan növekszik. Siess át Labyrinth nyilvántartás és csatlakozz hozzánk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more