Könyvjelzők

A vikingek földje

Alternatív nevek:

A vikingek földje valós idejű stratégia a vikingek legendás északi népéről. A játékban jó minőségű grafikát fogsz látni valósághű stílusban. A zene úgy van megválasztva, hogy megfelelő hangulatot teremtsen. Minden egység hangja nagyon hihető.

Ez nem egy szokványos játék a harcias északi törzsekről. Leggyakrabban ezeket az embereket legyőzhetetlen harcosokként ábrázolják, de erős hadsereget csak erős gazdasággal lehet létrehozni. Itt kezdődik a játék az Ön számára.

Mielőtt hadjáratba indul a szomszédos országokba, létre kell hoznia egy erős hadsereget, ez sok erőforrást igényel.

  • Biztosítsa a falut fával, kiváló építőanyag
  • Ültesd be a földeket a parasztok és harcosok élelmezésére
  • Nyisd ki a kőbányákat, mert kő nélkül nem tudsz erősebb épületeket építeni, ha a településed növekszik
  • Menjen vadászni és horgászni
  • Képítsen kereskedési mólót, hogy árut cserélhessen
  • Fedezze fel a környéket, sok hasznos dolgot találhat a település környéki földeken

Mi lesz a városod, csak te döntöd el, nincs rács, rendezd el az épületeket, ahogy akarod. Egy speciális szerkesztőnek köszönhetően akár az épületek megjelenését is személyre szabhatja.

Ha a településed városméretűvé nő, megengedheted magadnak, hogy elég erős hadsereggel rendelkezzenek, hogy megvédjék, vagy akár a szomszédos törzsek aranyát és értékes tárgyait is megkíséreljék megszerezni. Az értéktárgyakon kívül hírnévpontokat is kapsz olyan kampányokban, amelyek tiszteletet keltenek irántad az összes szomszédos jarlban. Természetesen, ha a katonai hadjáratok sikerrel végződnek.

Egy kis állam minden lakója egyedi és tehetséges bizonyos tevékenységekhez. Köztük lesznek művészek, harcosok, gazdálkodók és még sok más. Igyekezzen figyelembe venni a beosztott adottságait úgy, hogy a megfelelő típusú munkára rendeli.

Nagy hajók építésével felfedezheti a partvidéket és tovább úszhat, mint túrázáskor. De az ilyen utazásokhoz sört kell felhalmozni, amelyet a tengerészek nagy mennyiségben fogyasztanak az út során. A hajók megjelenése egy kényelmes szerkesztőnek köszönhetően tetszés szerint testreszabható.

Fejlesszen ki technológiákat, ez új típusú épületeket és több fajta csapatot nyit meg. A harcosok tapasztalatot szereznek a csaták során, ami erősebbé teszi őket, és lehetővé teszi számukra, hogy új készségeket sajátítsanak el.

A játékban évszakok váltakoznak, minden évszaknak megvannak a maga nehézségei, télre elegendő élelmiszert és tűzifát kell felhalmozni a fűtéshez. Az erős havazás vagy fagy súlyosan károsíthatja a települést.

Határozottan élvezni fogja a Land of the Vikings játékot, annak ellenére, hogy a játék korai hozzáférésű. Amikor a kiadás megtörténik, még több lehetőség lesz.

Land of the Vikings ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén. Siess, mielőtt a játék megkapja a végleges verziót, kedvezményesen vásárolhatod meg.

Kezdj el játszani most, és segíts egy kis viking törzsnek túlélni egy ellenséges világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more