Könyvjelzők

Birodalmak földjei

Alternatív nevek:
A

Lands of Empires érdekes stratégia mobil platformokon. A játékban jó minőségű grafikát fogsz látni a részletekre való odafigyeléssel. A zene nem tolakodó, nem irritál és idővel nem zavar.

A játékban egy települést kell kezelned egy fantáziavilágban. Ezt a varázsvilágot megszálló démonok hordái fogják megakadályozni.

Minden erőfeszítést meg kell tenni annak érdekében, hogy városa fennmaradjon és fejlődhessen.

De mielőtt a Lands of Empires-el játszol, végig kell menned egy rövid oktatóanyagon, ahol bemutatják az irányítás alapjait.

Ezután egy nehéz küldetés kezdődik. Időre lesz szüksége, hogy egyszerre több tevékenységben is részt vegyen:

  • Fedezze fel a körülötted lévő világot rejtett kincsek után, amelyeket démonok őrizhetnek
  • Tágítsa ki a határait
  • Forrásforrások felderítése
  • Találd meg a titánok élőhelyeit, és kapd meg a lehetőséget, hogy megerősítsd csapataidat ezekkel a szörnyekkel
  • Pusztítsd el a démonlakókat és a szabad menekülteket
  • Kérje vissza és építse újjá a lerombolt városokat, hogy megerősítse birodalmát

Amint már megértetted, a játék világának komoly problémái vannak. Ha te és a többi harcos nem állsz ellen a gonosz szellemek hordáinak, nem fog sokáig bírni. Annak érdekében, hogy sikeresen ellenállhasson a javainak démonok általi elfoglalására tett kísérletnek, az erős hadsereg mellett tehetséges általános hősökre lesz szüksége. Mindegyik parancsnoknak megvannak a maga egyedi képességei, amelyek az irányítása alatt álló katonákra is vonatkoznak. Miután sok csatában voltál a tapasztalatok növekedésével, a seregeid szintje növekedni fog. Javítsa mind a harcosok, mind a parancsnokok tulajdonságait.

Utazás közben és csaták közben a seregeid felszerelést találhatnak, amelyek növelik az egység katonai erejét, vagy olyan tárgyakat és kincseket, amelyek segítenek a városok védettebbé tételében, vagy egyéb bónuszokat biztosítanak.

A katonai ügyeken kívül felügyeli erődjének építését. Ügyeljen a pénzeszközök elosztására, hogy mindenre elegendő legyen. Építsen farmokat, erőforrások betakarítására szolgáló létesítményeket, laktanyákat és házakat.

A játékban szereplő feladatok közül sokat nagyon nehéz egyedül végrehajtani. Keress szövetségeseket, vagy csak csevegj más játékosokkal. Együtt sikereket érhet el olyan feladatok elvégzésében, amelyekkel egyedül nem tud megbirkózni. Egyesüljetek szövetségekben és segítsétek egymást.

Ha eszébe jut minden nap ellátogatni a játékba, akkor sok más játékhoz hasonlóan napi és heti nyereményeket is kap a bejelentkezéshez.

A szezonális ünnepek alatt különleges eseményekre kerül sor értékes és nagyon ritka nyereményekkel a játékban.

A játékon belüli bolt minden nap frissíti a választékot. Eladják benne játékvalutáért és valódi pénzért, értékes játékforrásokért, hasznos tárgyakért és felszerelésekért.

Az időről időre megjelenő frissítésekben új tartalom kerül hozzáadásra. Ezek lehetnek új játékmódok, küldetések és feladatok. Ezen kívül fegyverek és egyéb felszerelések.

Lands of Empires ingyenesen letölthető Android-re az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Telepítse a játékot most, és vegyen részt a sújtott világ megmentésében!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more