Könyvjelzők

Utolsó erőd: a föld alatt

Alternatív nevek:
A

Last Fortress: Underground egy sokoldalú stratégiai játék mobileszközökhöz. A grafika itt jó, a minősége többek között a játék teljesítményétől függ. A szinkronjáték minőségileg megvan, a zenei válogatás elég érdekes.

A játéknak története van.

Az apokalipszis végigsöpört a földön, és a lakosság nagy részét zombikká változtatta. Csak a túlélők egy kis csoportja maradt a vár bevehetetlen falai mögött. De kiderült, hogy ez a menedék ideiglenes. A vár eleste után teljes lakossága több kis csoportra oszlott, amelyek mindegyike a maga útját járta.

E csoportok egyikét fogod vezetni. Szerencsések az embereid, a sivatagban, ahová vérszomjas zombik vezettek, egy furcsa földalatti építményt fedeztek fel.

Az Ön feladata, hogy ezt a helyet új otthonná varázsolja, és a lakosságot ellátja a szükséges dolgokkal és élelmiszerekkel.

Sok baj vár rád a játékban:

  • Ügyeljen az alap
  • védelmére
  • Terület bővítése és új helyiségek felszerelése
  • Küldje ki a kis pártokat utánpótlásra
  • Harcolj más játékosokkal erőforrásokért, és köss szövetséget a barátaiddal

Ez nem minden, amit meg kell tenned, amikor a Last Fortress: Undergroundot játszod.

A fő nehézség az egyensúly megőrzése. Ne építsen fel több szobát, mint amennyire szüksége van, mert ez elveszi az erőforrásokat, amelyeket valami hasznosra használhat fel. Ne feledkezzünk meg a terület időszerű bővítéséről, ha valóban szükséges.

A berepülésekkel értékes erőforrásokhoz, köztük új fegyverekhez és hasznos tárgyakhoz juthatsz. Minél távolabb kerül az egység a rejtekhelytől, annál értékesebb lehet a zsákmány. Ne feledje, hogy minden percben, amikor az osztag kint marad, azzal fenyeget, hogy ellenségei megtámadják, és minél tovább megy az osztag, annál nagyobb a kockázat.

Az új technológiák lehetővé teszik, hogy fejlettebb termelési berendezéseket, fegyvereket és felszereléseket hozzon létre emberei számára.

A lakosság biztonsága érdekében védvonalakat kell kialakítani, és gondoskodni kell arról, hogy megfelelő számú katona őrzi a bejáratot. A zombik és más menedékek lakói is megtámadhatják az erődöt, hogy elvigyenek minden értéket.

Szezonális ünnepekre a fejlesztők frissítéseket adnak ki érdekes versenyekkel, amelyeken egyedi tárgyakat nyerhet.

Lehetőség lesz sok hasznos tárgy vásárlására a játékon belüli boltban. Munkaszüneti napokon kedvezmények vannak. A kínálat rendszeresen frissül. A vásárlásokat játékon belüli pénznemben és valódi pénzzel is fizetheti.

Lehetőség van más játékosokkal való kommunikációra és szövetségek létrehozására. Hívd meg barátaidat a játékba, vagy keress új barátokat a játékosok között a világ minden tájáról.

Próbálj meg egy napot sem kihagyni, hajts végre napi és heti feladatokat, hogy nagylelkű nyereményeket és ajándékokat kaphass.

Utolsó erőd: Underground ingyenes letöltése Android rendszeren, az ezen az oldalon található linket követheti.

Telepítsd a játékot azonnal, és hozz létre egy bevehetetlen földalatti erődöt, ahol embereid biztonságban lesznek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more