Könyvjelzők

Utolsó menedék: The Walking Dead

Alternatív nevek:

Last Shelter: The Walking Dead egy stratégiai játék, amely mobil eszközökön is játszható. A grafika jó, a szinkronizálást profi színészek végzik. A zeneválaszték nem fárasztja meg Önt, ha hosszú ideig hallgatja.

Kemény kihívás vár rád ebben a játékban:

  • Túlélni egy posztapokaliptikus világban, amelynek lakossága zombikká változott
  • Az alapvédelem javítása
  • Fedezze fel újra az elveszett technológiákat
  • Új épületek építése és a meglévők korszerűsítése
  • Küldje el az egységeket, hogy erőforrásokat és felszerelést találjon
  • Harcolj a túlélők más csoportjaival vagy köss szövetségeket
  • Csevegés más játékosokkal, és szerezzen új barátokat szerte a világon

Ezek a feladatok, amelyeket el kell végeznie.

Mielőtt elkezdené játszani a Last Shelter: The Walking Dead játékot, menj végig egy rövid útmutatón, és tanuld meg, hogyan kommunikálj a játék felületével.

A játék eseményei a Walking Dead világában játszódnak. Itt a kultikus sorozatból ismerős karakterekkel találkozhatsz. Velük együtt könnyebb lesz leküzdeni minden nehézséget. Próbálj meg minél több hőst vonzani a csapatodba.

Egy kis csoport életben maradásához, amelyet Ön fog vezetni, folyamatosan javítani kell az alaperőd védelmét. Építs védelmi tornyokat és frissítsd a fegyvereidet. Válassza ki a legelőnyösebb pozíciókat a lőpontok elhelyezéséhez, használjon akadályokat az ellenség előretörésének lassítására.

A vérszomjas zombikon kívül más túlélőkre is figyelni kell. Nagyon sok értékes erőforrás van a bázisod területén, amire a banditák vágyhatnak. Az ilyen ellenségek sokkal veszélyesebbek, mint a zombik, nem olyan sokak, de fegyvereket használhatnak a támadáshoz.

A Last Shelter: The Walking Dead játéka önmagában nehéz lesz. Csatlakozzon meglévő szakszervezetekhez, vagy hozzon létre sajátot. Együtt sokkal könnyebb ellenállni az ellenségek támadásának. Ezenkívül részt vehet kollektív küldetéseken és kirándulásokon.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy belenézzen a játékba. Rendszeres látogatás esetén napi és heti ajándékok várják Önt.

Az évszakok változnak a játékban, és érdekes tematikus eseményeket tartanak a szezonális ünnepek alkalmával. Az ünnepek alatt lehetőség lesz egyedi dekorációk, felszerelési tárgyak beszerzésére, amelyek máskor nem elérhetőek.

A játékon belüli boltban sok hasznos elem és erőforrás van raktáron. Az ajánlatokat rendszeresen frissítjük. Vásárolhat játék pénznemben vagy valódi pénzben. A játék ingyenes, és a fejlesztők egyetlen bevétele az áruházból származik. Költs egy kis összeget, ha támogatni szeretnéd a fejlesztést, és mondj köszönetet a játék készítőinek.

A játék fejlesztés alatt áll. Gyakran vannak frissítések a lehetőségek bővülésével, új felszerelésekkel és feladatokkal. Nézzen vissza gyakran a frissítésekért, hogy ne maradjon le semmi érdekesről.

Last Shelter: The Walking Dead ingyenesen letölthető Android rendszeren, akkor kövesse az ezen az oldalon található linket.

Kezdj el játszani most, és próbálj túlélni a sétáló halottak és alattomos banditák veszélyes világában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more