Könyvjelzők

Lava Online

Alternatív nevek: Lava Élő

Hogyan érzel fikció? De az utazás az időben? Ha pozitív, nem adja át a Lava Online. Csak mielőtt elkezdi kitöltő oldalmargókat Lava regisztráljon online, győződjön meg róla, hogy a számítógép fel van szerelve a következő:

• Processzor sebessége legalább 1. 5 GHz-es,

• Memória - 256 MB

• Videó 3D 64 Mb,

• Operációs rendszer WIn2000/XP/Vista.

Vegyél részt a játékban, kérjük láva katonai kivitel "küszöböt". Sőt, meg kell adnia, hogy a szertartás, hogy a nem túl távoli jövőben poszt-apokaliptikus világban. Passage Lava Online regisztráció fázis a következő:

1) Bevezetés login (a nevet, amely alatt fog menni, és "beszél" a játékban).

2.) Jelszó (6-16 karakter).

3) Adjon meg egy érvényes e-mail címét, és a nemek.

4) Írja be a kódot a képet.

5) megismerése és betartása a FAQ-t és Felhasználási Feltételek.

Után, persze, lehet letölteni a játék kliens, akinek a telepítés csökkenti a terhelést az internetes csatornán ... de ha a kapcsolat erős, csak nyomja meg a gombot a "Play", és bátran elmerül az izgalmas virtuális valóság.

Elkezd játszani a játékot Lava Online mozog egy település található, az észak-afrikai. By the way, a földrajzi design teljes mértékben megfelel a valós táj az afrikai kontinensen. Az első tapasztalatok keresni a vágás ellenséges csapatok, vagy akár a patkányok. Ne habozzon, és megragad minden, hogy csökkenni fog a legyőzött ellenséget, mert így lehet gyűjteni egy csomó értéket a későbbi viszonteladás.

Ha úgy történt, hogy csak most kezdtem játszani a játékot online Lava, akkor már azzal a céllal, hogy eleget néhány küldetést, akkor meg kell találni egy karaktert, amely felett feje lefagy felkiáltójel. Hogy ő forgalmazásával foglalkozó munkahelyek, így a sok tapasztalat, ami később kell, a játékosok, hogy ki ezen a helyen. Csak ne rohanjon túl sokat ezt az intézkedést, mivel a hátsó még nem jött vissza. Jobb szivattyú az eredeti helyen, amíg legalább az ötödik szinten.

Az erősebb lesz legyőzni az ellenséget, annál több tapasztalat most. Lava online játék jellemezte csaták valós módban, így elvonta a harc nem ajánlott semmit. By the way, akkor csak a harc a városon kívül határokat. A választás a fegyver nagyon változatos: online játék Lava kínál pisztolyok, géppisztolyok, kések ... és még a lehetőségét fegyvertelen harcban. Hidd el, a helyi harc, hogy tetszik, akkor is, ha - a műértő és szerető ezen lövészek. És ha nem fontos, ne felejtsd el, hogy fordítson figyelmet az egészségre az ő hőse. Zero halált jelent.

Lava online játék büszkélkedhet jelenlétében két pénznem:

• Afrikai - használják naponta a különböző háztartási célokra.

• Arany - csak vásárolt valódi pénzben. Használt vásárolni a játék egyedülálló veshchichek. De nem, úgyhogy nyugi: játszani Lava, töltik a "vér" nincs, ha ez nem lehetséges.

Néhány szó a történetet. 2012 júniusában volt egy erős kitörés a Yellowstone vulkán és az azt követő megjelenése erősen mérgező hamu kénytelen meghalni fulladás tízezer amerikaiak. Aztán jött a hideg légtömeg (ami az általános visszaesés a mezőgazdaság), és a kipusztulás veszélye az éhség megelőzte a lakosság a Földön. Ezért Lava Online játék lesz, hogy Afrikában, amely feltételek ajándékozni lehetőség nem szűnik meg az emberi faj, és - az egyik a kiválasztottak, akik elesett itt. Csak itt - a könyörtelen világában poszt - Apocalypse - a túlélésért kell küzdeni nem kevésbé hevesen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more