Könyvjelzők

LawBreakers

Alternatív nevek: LawBreakers

LawBreakers egy dinamikus lövő.

A

Boss Key Productions a PC-re és PS4-re vezető vezető személy lövője. Mielőtt játszaná a LawBreakers-et, amely a futurisztikus világok rajongói számára ízletes morsel lett. Az alkotók által választott téma a mesterműve számára a poszt-apokaliptikus világ síkjában fekszik, amelyben a túlélés. Ez csak a festői romok és az emberiség pazarlása helyett teljesen egyedi univerzumot lát.

2017 nyarán a cég tervezte a projekt kiadását, és a játékosok nem várhatnak, amíg nem tudják játszani a LawBreakers játékot. És a legtöbb szerencsejáték gondoskodott az előrendelés megszervezéséről, ez csak a számítógép és a konzol, különböző kifejezések. Bárki, aki azt tervezi, hogy letölti a LawBreakers programot és telepíti azt egy kézikönyvre, időbe telik július 7-e előtt. De a PlayStation 4 tulajdonosai augusztus 4-ig gondolkodhatnak. Azonban a PS4 előrendelésénél a másolatok száma csak 5000 példányra korlátozódik, így a legjobb, ha siet.

As a készletkészletekhez, mindkét platformon azonosak:

  • A hős kártyák sorozata minden egyes frakcióhoz
  • -es példányt tartalmaz
  • Dadi Abaddon
  • Eredeti személyes dobozszám
  • Dayzo matrica, LawBreakers elit matricák és postcard

Az egyetlen megkülönböztető jellemző, hogy a számítógépes verzió a Deluxe digitális kód formájában jelenik meg, ellentétben a PS4 kiadással, amelyet fizikai példányok terjesztenek.

A kis bosszantó körülmény, hogy az orosz nyelvű emberek, akik nyílt tesztre kívánnak jelentkezni, nem tudják ezt megtenni, mivel az áruk nem állnak rendelkezésre a régiójukban, és ezt egy felugró üzenet jelzi. De ne legyél szomorú, mert maga a játék alkalmas a játékosunk számára, és csak várni kell. Azok, akik már megtapasztalták a játékot, elégedettek voltak, de kijelentették, hogy állandóan ébernek kell lennie benne, hiszen minden túl gyorsan történik. A helyzet villámgyorsan változik, és a gépesített világ szépsége zavarja a sürgős feladatok teljesítését.

A telekról és a többiről.

Be a LawBreakers játékot megelőzően érdekes megismerni a hátteret. Az események bolygónkon, de a távoli jövőben zajlanak. Mindez a technológia gyors fejlődésével kezdődött. Úgy tűnik, hogy a fejlődés halad, de egy nap valami rosszul ment (mint mindig), és a civilizáció lezuhant. A katasztrófa elpusztította a holdat, ami globális problémákhoz vezetett: az éghajlat megváltozott, a természeti katasztrófák megkezdődtek, a föld gravitációja radikálisan megváltozott. De az emberiség nem halt meg, de sikerült alkalmazkodnia az új feltételekhez. A régi világ romjain egy új generáció nőtt fel, amely fejlettebb. Az emberek megtanultak egy átalakított környezetben élni, sőt még megújult civilizációt építettek, még fejlettebb.

Az elején úgy tűnt, hogy az élet egyre jobb és az egyensúly helyreállt. De ez egy megjelenés volt, mert a bűnszervezetek megmentették az erejüket annak érdekében, hogy hatalmas patak után az utcára öntsenek. A társadalmat két csoportra osztották: a maffiát és a törvényt. Ezen a konfrontáción épül az iPlayer LawBreakers telek. A fantasztikus fegyverekkel és járművekkel való látványos csatára vár. Egy távoli jövőbe megyünk, szokatlan repülőgépeket kell elsajátítani, felfedezni az új világ minden sarkát, tanulmányozni és tesztelni a futurisztikus fegyvereket.

Rendszeresen új funkciók, módok és térképek kerülnek hozzáadásra, és a matricák szerszámokra is szabhatók. Például a Juggernaut gyorsan visszanyeri a kiégett fűtőelemeket; ha az Omega teljesen fel van töltve, akkor Gunslinger sok kárt okoz; Wraith kevésbé szenved közeli és hatékonyabb bombákban.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more