Könyvjelzők

Laysara: Summit Kingdom

Alternatív nevek:

A Laysara Summit Kingdom egy városépítő szimulátor kissé szokatlan feladatokkal. A játék grafikája valahol a közepén van a valósághű és a rajzfilmes között, de minden rendkívül szépnek és részletgazdagnak tűnik, ha elég közelről nagyít. A karakterek valósághű hangzásúak, kellemes a zene.

A játéknak van egy cselekménye. A városépítő szimulátorok esetében ez nagyon szokatlan.

Új lakást kell építened az alföldről elűzött embereidnek. Az élet a hegyekben nagyon nehéz feladat, ráadásul veszélyes a folyamatos lavinaveszély miatt. De mivel az alföldet ellenséges törzsek foglalják el, fel kell vállalnia Lysar királyságának helyreállítását a hegycsúcsok között.

Szerencsére a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy mielőtt a Laysara Summit Kingdom játékkal játszol, átestél egy kis edzésen, ami nélkül nem lesz könnyű megszokni a játékot.

Nehéz kihívások várnak rád legközelebb:

  • Találjon helyet, ahol gazdálkodhat, vagy más módon gondoskodhat a lakosság élelmiszerrel való ellátásáról
  • Építsen elég lakóépületet a lakosság elszállásolásához
  • Szerezzen forrásokat épületek építéséhez és minden szükséges termék előállításához
  • Kereskedelem létrehozása más városokkal

Nem fogsz unatkozni. Folyamatosan történik valami a játékban, és ez nem mindig fog tetszeni, de ez csak még érdekesebbé teszi a játékot.

A játék küldetésekre oszlik, amelyek során különböző hegyeken településeket kell építened. Mindegyik dombnak megvannak a maga sajátosságai, valahol csak vadászattal vagy hegyi vizeken horgászva lehet élelemhez jutni. Egyes esetekben nem lesznek nehézségek a létfenntartással, de előfordulhat, hogy más erőforrásokat a gleccserzóna közelében kell bányászni.

A túlélés és a fejlődés stratégia minden esetben más. Ami ebben az előző településen tökéletesen működött, az a halál szélére vezetheti az embereket. Ezzel párhuzamosan más feladatok is könnyebben végrehajthatók, éppen ellenkezőleg.

A kézenfekvő túlélési feladatokon túlmenően törekedjünk a települések lavina elleni védelmére. Ebből a célból erdőket kell telepíteni a lejtőkön, ez a leghatékonyabb védekezési mód az elemek ellen.

A játék fénypontja, hogy miután fel tudtad szerelni a települést és átkerültél a következő csúcsra, kereskedelmi kapcsolatokat létesíthetsz e városok között, és így pótolhatod a hiányzó erőforrásokat a feleslegtől való megszabadulással.

Ez nehezebb, mint amilyennek látszik, mert a sikeres kereskedéshez települések közötti utakat kell építeni, és amikor az útnak hihetetlenül meredek csúcsokat kell megkerülnie, jelentősen megnő a távolság. Ezenkívül a kereskedelmi karavánok fennáll a veszélye annak, hogy a hó alá temetik.

A játékban nincsenek csaták vagy harcosok, kizárólag a hegyekben élő elemekkel kell harcolni. Bár az alföldet ellenséges törzsek lakják, amelyek elűzték népedet, lehetetlen ellenségekkel találkozni.

A

Laysara Summit Kingdom ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Segíts Lysar lerombolt királyságának újjászületését, és az otthonukat elvesztett emberek visszanyerését! Kezdj el játszani azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more