Könyvjelzők

League of Legends: Wild Rift

Alternatív nevek:

A League of Legends: Wild Rift egy nagyon népszerű mobil MOBA játék. A grafika remek, még a PC-s verziót is felülmúlja. A zene és a hangjáték kiváló minőségű. Az optimalizálás jó, viszonylag gyenge eszközökön is hibátlanul működik a játék.

A játékban fejlesztened kell a harcosaidat, és más játékosok társaságában meg kell küzdened az ellenséges csoportok ellen.

Először is ki kell választanod a hőst, akit játszani fogsz, és fel kell szerelned fegyverekkel, valamint ki kell választanod a megfelelő képességeket.

Hősök összesen a játék megjelenése idején 49, de ha elolvassa ezt a szöveget, sokkal több lehet. A hősök egy része azonnal elérhető, néhányat a játék előrehaladtával megnyithatsz. De vannak olyanok is, amelyek prémium devizáért megvásárolhatók, és nincs más mód a beszerzésére.

Hat harcos osztály várja Önt itt:

  • Fighter – vadászgép, hatótávolságú egységekkel szemben
  • Tank - sok sebzést tud okozni és nagyon erős páncélzata van
  • Mage - megpróbál hátramaradni, távolról erőteljesen támad varázslattal, de fél a közelharctól
  • Assassin - könnyű, gyorsan mozog, sok sebzést tud okozni, de védekezésben gyenge
  • Shooter – mint egy bűvész, nem lép előre, hanem messziről okoz fizikai sebzést
  • Support – buffolja és helyreállítja a barátságos egységek egészségét, gyengén üt és fél a közelharctól

Válassza ki, hogy melyik játékstílus illik hozzád a legjobban, és melyik játékhoz illik a legjobban.

A csaták eleinte nem tartanak sokáig, körülbelül 5-10 percig, de a játék előrehaladtával a csaták egyre hosszabbak lesznek.

A csata során neked és az oldaladon lévő további négy játékosnak egy kis labirintuson kell keresztülmennie, amely három irányt tartalmaz. Győzz le egy csapat ellenséget, és pusztíts el ellenséges tornyokat az út során. Ezt követően lehetővé válik az ellenséges bázis elfoglalása.

Természetesen meg kell akadályoznia, hogy az ellenség hasonló feladatokat hajtson végre.

A harcrendszer meglehetősen fejlett, van helye a taktikának és a stratégiának. A csatában nincsenek különleges kombinációk, de időben kell alkalmazni a speciális támadásokat, amint megtelik a sávjuk. Fontos, hogy legyen ideje hátralépni, hogy helyreállítsa a hős egészségét, ha fennáll a halála.

A sárkányok időszakosan megjelennek a térkép egyes területein. Az első csapat, amelyik legyőzi a sárkányt, bónuszt kap, amely segíthet a győzelemben.

Dragons négyféle típusban kapható, és mindegyik ad saját bónuszt. Fontos, hogy gyorsan megértsd, mennyire van rá szükséged, és érdemes-e egy másik csapattal küzdeni ezért a sárkányért. Talán ezt az időt az ellenséges tornyok elpusztítására kellene felhasználnod.

Nem fog belefáradni a League of Legends: Wild Rift játékba. Az ünnepekre tematikus rendezvényeket tartanak, és a fejlesztők minden héten időt adnak Önnek arra, hogy kipróbáljon új harcosokat, amelyeket még nem fedezett fel.

Vannak alkalmazáson belüli vásárlások a játékban, de ezek nem különösebben befolyásolják magát a játékmenetet. Főleg díszítések.

Töltse le ingyenesen a

League of Legends: Wild Riftet Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Kezdj el játszani most, hogy sikereket érj el a csatatéren ebben a műfajban az egyik legjobb mobiljátékban.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more