Könyvjelzők

The Legend of Heroes

Alternatív nevek:

játék Legend of Heroes menteni a világot.

iPlayer Legend of Heroes masszívan multiplayer szerepjáték játék, amelyben a hős találja magát egy gyönyörű fantasy világ tele kaland és a veszély, valamint az úti különböző városok gyors barátok. A játékos a karakter hosszú út, a cél az lesz, hogy megmentsék a virtuális világ a szörnyű gazemberek és szörnyű szörnyek, és a küldetése, hogy a jólét és a béke a virtuális univerzum már évszázadok óta.

A rendkívüli kalandok a hős lesz egy erős és bölcs, tapasztalatszerzés és szerezzen hírnevet, azt tapasztalja, hogy sok igaz barátot, hogy újjáépítsék a saját város egy gyönyörű kastély, és a szabadidős óra véres csata a gonosz erők is részt a gazdálkodásban.

A játék nagyon szép, ő tökéletesen vezethető grafika, élénk színek, és persze a játékosok, menedzsment. Ez egy hatalmas plusz az ingyenes böngészős játék, ami nem kell letölteni a programot, de lehet menni alatt egy fiók különböző számítógépeken.   Annak érdekében, hogy a mágikus világ a játék The Legend of Heroes regisztráció szükséges, ezért létrehoz a kép a játék, és mentett minden elért további bemenettel. Itt lehet regisztrálni a két módon, a szociális hálózati oldalak, vagy e-mail címeket.

 

 

Jellemzők The Legend of Heroes

indítása a játék The Legend of Heroes a felhasználóknak meg kell meghatározni a karaktert. Magasabb szinten, a játékosok képesek lesznek létrehozni más karakter, de az eredeti szerző adott választás három osztályba különböző nemű karaktert, el kell dönteni, az egyik:

  • Strelok – agilis, kemény, pontos harcos, tudja, hogy elérje ellenség a távolból.
  • – Warrior erős, jól védett a hős, ideális közelharcra.
  • – Mágus Ura varázslatok és italokat. Ő csodatévő nem csak összetörni az ellenség messziről, hanem hogy elpusztítsa az ellenséges csapat, és mégis képes gyógyítani társainak, hogy a csatatéren.

Chem nagyszámú csaták részt a hős, annál inkább tapasztalja, hogy segít neki, hogy a készségek fejlesztése.

A játék The Legend of Heroes játszhat, harc ellenfelek által irányított mesterséges intelligencia és a valódi játékosok jelenleg a hálózaton. Turn-alapú harci rendszer, a felhasználó választhat a taktika, hogy helyezze a karakterek és társait a csatatéren. A mob és főnökeik harc maga automatikusan történik, de a harcok valós ellenfelek lehetővé teszik, hogy beavatkozzon során a csatát.

Hero City a kezdetektől fogva az egész zárt, áll egy magányos vár a sziklás meredek lejtőin a hegyek és a portál megnyitja az utat a harci zónában. Még a képzés során válik elérhetővé kovácsműhely, ez a funkció a létrehozása és fejlesztése a fegyverek, ehhez akár ezüst vagy gyémánt játék valuta, értékes eszköz lehet megvásárolni valódi pénzért, vagy keresni a feladatok elvégzése. Minél magasabb a játékos halad át a szinteken, annál több lehetősége nyílik az épületek. Altar teszi felvenni új hősök, edzőtábor, hogy azok erősebbek, és mindenféle mélyépítési új ajtókat nyit meg, hogy egy hatalmas játék világot.

játék Legend of Heroes, annak ellenére, hogy a szabad hozzáférés kevesebb, mint hat hónap, gyűjtött egy csomó rajongó. Bent a virtuális világban, akkor nem csak a harc a valódi játékosok, hanem barátkozni velük, chat, és csatlakozzon a céh. Guild segít, hogy ellenálljon az erős és ravasz ellenséget, és nyerni, ahol egyedül lehetetlen csinálni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more