Könyvjelzők

Legend: Legacy of the Dragons

Alternatív nevek: Dwar, DWAR

Legend: Legacy of the Dragons Online - egy böngésző-alapú online szerepjáték (MMORPG), készül a stílus a fantázia. Mindenki kap a játék, csatlakozott az egyik harcban álló felek - vagy Magmars Emberek és belevetik magukat a tomboló csata.

Online RPG Legend: Legacy of the Dragons játék nem igényel telepítést kliens, amely letölthető közvetlenül a helyszínen a játék (a főoldalon). Hogy működik megfelelően, az ügyfélnek kell telepítenie a legújabb Flash Player. A telepítés további segítségre van szüksége, hogy az lenne a merevlemezen legalább 1,50 GB szabad hely.

Gombot a játékban, meg kell Register Legend: Legacy of the Dragons: kétféleképpen lehet regisztrálni segítségével a társadalmi hálózatok és a chat oldalon.

Ha van egy regisztrált fiók Mail. ru, Facebook, osztálytársak, vagy lépjen kapcsolatba, akkor lehet használni, mint a regisztrációs oldalon: kattintson a kívánt ikont az egyik a szociális hálózatok, hogy kerüljön a honlapon, és kövesse az utasításokat. A másik módja annak, hogy regisztrálni: a honlapon, válasszon egy játék szerver, kattintson a "Register" gombra a megnyíló oldalon adja meg a mezőket a regisztrációs e-mail címével és jelszavával. Ezután menj a következő oldalra, válassza ki a nép (az, ahol játszani), akkor az emberek, vagy az emberek Ogriya Khair. Ezt követően válassza ki a szex a karakter, vegye fel az ő megjelenése és alakja, rendeljen hozzá egy nevet (vagy becenév), és fogadja el a megállapodást a játék. Minden ezen bejegyzése a játékban Legend: Legacy of the Dragons véget ér. Lehet kezdeni a Legend: Legacy of the Dragons játszani.

Megy a játék, miután az utasításokat, akkor meg kell, hogy végre több feladatot először, hogy járuljon hozzá a játékot, és kap az első páncél.

Legend: Legacy of the Dragons online játék van ilyen funkció:

Minden karakter alapvető jellemzőit, a túlélést, védelem, intuíció, gyorsaság, erő, gyorsaság, Életszínvonal, a sérülés és Valor. Szintén funkciók több Race:

Race Magmars - Feo lény a világon, aki él a kontinensen Khair. Ezek nagy fizikai képesség és erős lélek hadsereg pusztító erővel és nagy fegyelem. Ezek a bátor, szívós és kétségbeesett,

Race emberek - a világ Feo, akik élnek a szárazföldön Ogry. Vannak felruházva ok, értelem és a szabad akarat, nem agresszív és harcias, de a körülmények miatt részt venni a háborúban. Nekik van egy nagy mennyiségű tudás és készségek.

Minden fajnak megvan a Sárkány: at Magmars - Striagorn, és az emberek - a Erifarius.

Ezen kívül a játék Legend: Legacy of the Dragons Online egy nagy számú játék karakterek, mint például vonalzók, varázslók, bölcsek, jövendőmondók, harcosok, lovagok, zsoldosok és még sok más színes karakterek (több mint 20).

A hozzáférést az állat, ebből 30 faj, a játék Legend: Legacy of the Dragons Online érdekes lesz. Köszönhetően a kedvence, akkor kap jelentős támogatást a csata ellenségei.

Azok, akik szeretnének keresni játék pénz (arany, ezüst, réz), értékelni fogják a gazdag karrier lehetőségeket, amelyen keresztül tud dolgozni gyűjtése gyógynövények, kövek és ragadozó halat vagy gyógyító gyakorlat ... Miután több üzlet, aukciós és kereskedelmi chat a játék még izgalmasabb. És ez még nem minden, játszható online játék Legend: Legacy of the Dragons, hogy mozog a legkülönbözőbb helyeken, amelyek védik hatalmas szörnyeket.

A karakter nem habozott, mozog a különböző helyszínek között, játszani Legend: Legacy of the Dragons használhatja saját szerelvény, amely szintén segíthet a harcban (kivéve persze, az állat fog küzdeni készségek). Néhány lovas harcosok tárgyát képező csak egy bizonyos faj, a többi pedig megvásárolható kitöltésével küldetések.

Ami a sajátosságait a harcok, itt sok különböző technikák és spec ütésektől. Combat képességek függnek a karakter az osztályban, berendezés, szinten ... További részletek a harcok megtalálható a "tankönyv newbie" a honlapon, valamint még sok más ...

Legend: Legacy of the Dragons Online regisztráció megnyitja az ajtót, hogy mindenki ebben a mesés világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more