Könyvjelzők

Legends of Kingdom Rush

Alternatív nevek:

A Legends of Kingdom Rush egy másik a híres sorozatból. De ezúttal teljesen más műfajban. Ezúttal az RPG előtt a körökre osztott stratégia elemeivel. A grafika leegyszerűsített, rajzfilm stílusú, hagyományosan ehhez a játéksorozathoz készült.

A Legends of Kingdom Rush játék kezdetekor a sötét erők által elfogott fantáziavilágon keresztül utazol. Mint minden hasonló helyzetben lévő hősnek, neked is meg kell mentened ennek a mesebeli királyságnak a lakóit.

A cselekmény nem bonyolult, és egy képregény formájában jelenik meg, amelyet fejezetről fejezetre át kell lapozgatni.

A játék globális térképén számos hely található, amelyek közül kezdetben nem mindegyik van nyitva. A rész megnyílik, miután átadta a rendelkezésre állókat.

Mindegyik helyszín saját mini történetet mesél el, és mindegyik egy közös narratívát alkot.

A játéknak két nehézségi szintje van, egyszerű és normál. Nagyon szembetűnő a különbség köztük. Ha az egyszerű módban minden könnyű, akkor a nehézben meg kell erőlködnie. A játékban nem mindent a harcosok ügyessége dönt el.

A térképen szereplő csatákon kívül itt-ott szöveges miniküldetések is találhatók. A megoldások számos paramétertől függenek. A legfontosabb a csapatod összetétele. Bizonyos egységek jelenléte az osztagban további lehetőségeket nyithat meg az akadályok leküzdésére. A kempingtáska tartalma is jól jöhet, az adott feladat során a szükséges tárgy használata garantálja a feladat sikeres elvégzését. Az elem csak egyszer használható fel. Más esetekben a siker a kockadobáson múlik, akárcsak a társasjátékoknál.

Összesen 6 hős van a játékban, mindegyik saját képességekkel rendelkezik. A főszereplőn kívül 12 féle kísérő is elkísérheti.

Például

  • Mag
  • Íjász
  • Palladin

és mások, amelyek teljes listáját a Legends of Kingdom Rush játék során megtudhatod.

Az egyes egységek szintre emelésével fejlesztheti az egyes egységek egyedi készségeit. A készségek megfelelő kombinációja nagyban növeli a nyerési esélyt.

Ha nem tud áthaladni egyik helyen sem, ne aggódjon, nem történik semmi jóvátehetetlen. A hős életben marad, de az áthaladást ezen a területen elölről kell kezdeni.

Nincs felszerelés önmagában, de a megkeresett aranyat felhasználhatja küldetések és hasznos dolgok, például sátor vásárlására, lehetővé téve, hogy az osztag minden tagja terepkörülmények között pihenjen és felépüljön.

A harci mód körökre osztott, sokak számára ismerős hatszögrács segítségével. A csata kezdete előtt kommunikálunk a riválisokkal, és néha az ilyen kommunikáció eredménye váratlan.

A harcmező minden alkalommal véletlenszerűen jön létre. Akadályokat használhat, amikor stratégiát tervez az aktuális csatához. Néha vannak olyan hasznos tárgyak a pályán, amelyeket a maga javára fordíthat. Például robbantson fel időben egy puskaporos hordót, vagy kényszerítse az ellenséget, hogy közelítsen egy ragadozó növényhez, amely mindent megtámad, ami elérhető.

Legends of Kingdom Rush ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot vonzó áron vásárolhatja meg a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

A mesebeli birodalom várja megváltóját! Kezdje el a játékot most, és ne hagyja, hogy a gonosz győzzön!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more