Könyvjelzők

Legends of Honor

Alternatív nevek: Legends of Honor -

Játék Legends of Honor: erősíteni a birodalom

Itt egy új böngésző - alapú termék - a játék Legends of Honor. Ezt nevezhetjük klasszikus MMO stratégia, amelyben a katonai vitézség együtt létezik a diplomácia és a gazdaság.

Íme három frakció, de hogy csatlakozzon az egyik, akkor csak az edzés után.

 • Rendje Arany Claw
 • Rytsari hamu és homályt
 • Voiny vad zemel

Vse néznek lenyűgöző és erőteljes. Sikerült hírnevet szerezni és elő magas követelményeket a pályázók. Ők fogadják a látogatót, tanítani a szükséges tudást, de ha ki szeretné visszavonni a frakció, ahogy lesz megfosztva az összes kiváltságokat, bónuszok, pont és dicsőség zárják ki a szövetség. By the way, a szövetség képes lesz elindítani, miután a harmadik szintre. De ha mindenki előtt nyitva állnak, a másikon meg kell várni a meghívást.

 

kezdete történelmi események

Az egykor hatalmas királyság most megoszlik az ellenséges csoportok, és az emberek küzd a túlélésért. A szomszédok közötti állandó kitör a háború, amely gyakran mondja fegyverek, mint meggyőző szavakat. Védelme saját területén, a klánok emelt tornyok és falak, bérelt hadseregek, vásárolni és fegyverek gyártásához. Egy pillanat, egy törékeny béke lehet semmisíteni, majd lándzsák repülni az esőben.

Ahhoz, hogy megtalálja az állapot, befolyását és tapasztalat szükséges:

 • Issledovat rétek, erdők, dombok, kiterjedt térképek keresve ellenségek és sokrovisch
 • Obschatsya a sosedyami
 • Prodvigatsya hogy pobede
 • Uchastvovat a forume
 •  

  Dobyvaem pénz és slavu

  Nakoplennye gazdagságot és hírnevet kapott zöld utat bármely irányba, és ezért meg kell menteni nehéz.

  • Tverdo fegyverviselést, és részt vesznek PvP srazheniyah
  • Planirovat stratégia ataki
  • Zabotitsya Elszámolási és találja soyuznikov
  • Zarabatyvat pénznem: Drágakövek és monety
  • Dobyvat resursy
  • Stroit és javítja zdaniya
  • Proizvodit tovary
  • Köszönöm növeli, ha megnyerjük a csatát. De az is könnyű elveszíteni, ha tétlen, hogy megtámadják a gyenge játékosok, és a változás frakciók vezet a teljes veszteség.

   Victory megy nemcsak bátor és erős, hanem szorgalmas. Ha szüksége van egy erős fegyver, jó ruhák és tápláló étel, szükséges, hogy fektessenek be a vásárlási és fejlesztése saját vállalkozást. De hol vannak az érmék?

   Építőanyag gyártás és otthonok összegyűjteni adók. De először, hogy vigyázzon a kincstár, amely megkezdi folyni bevételek. És a magasabb szintű a kincstár, a szélesebb a kasszából, mely elérhető lesz az ellenség, még az ostrom alatt.

   Mégis lehetséges, hogy foglalkozni fosztogatókat, de ez a módszer azzal a kockázattal jár, hogy kirabolták.

   Vajon az ilyen valuta drágaköveket, de ez nehezebben kap - vásárolni valódi pénzért, ezt a munkát, elvegyék a fosztogatókat.

   Resources, de nem a pénz, hanem az ár. Bányászott főleg a fa, kő, és az élelmiszer, de az építési ipari épületek nincs elég hely. Döntsd el, milyen forrásokat meg kell többet, ideiglenesen lemondani a számának növekedése a többiek. Fokozatosan javul a fellegvár, akkor több helyet, minden igényt kielégítő.

    

   Mi élesíti karddal és tűzzel

   igazi harcos szüksége van egy csata, csikorgatása fém, sikolyok, a vér és a nehezen kivívott győzelem. Tanulmányozza a térképet, és fontolja meg a földrajz a területen, hogy jobban erőinek elosztása.

   Forest - ideális hely egy csapda, és mászni a dombra, akkor mozgásának követését a felső külföldi csapatok. Néhány katona harcol a tökéletes erdős területen, de a rossz védekezés. Egyéb ügyesen használja a nyílt tér, ami csodák és támadás és védekezés.

   Ha nem tudod, hogy mi a jobb, hogy vállalja konzultációs fórum iPlayer Legends of Honor, és válaszolni fog a tapasztaltabb játékosok.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more