Könyvjelzők

Legends Hősök

Alternatív nevek: Legends of Heroes

Kezdjük a játékot Legends of Heroes online, akkor regisztrálni kell. Vegyél részt a játékban Legend of Heroes elvisz kevesebb, mint egy perc alatt. Ez több lépésből áll:
1. Adja meg a bejelentkezéshez.
2.. Adjon meg egy e-mail címre.
3. Fogadja el a felhasználói megállapodást és adatvédelmi szabályokat.
Miután ezt a három lépést, Legends Hősök regisztrációs vége.
Online játék LegendsofHeroes egy nagy populáció, amelynek meg kell választani a képviselője futam:
• Emberek,
• Elves,
& bull , Highlanders,
• Sirens,
• orkok,
• Spirits, [_1_ ] • Lakosok Dungeons;
• Demons,
• Undead.

Előtt játszik a Legends of Heroes, meg kell érteni, mi az előnye a minden versenyen.
Az emberek erős katonai stratégák. Tették fegyverek és páncélok a legjobb minőségű, képes varázslatokat az ellenségeiket. Az emberek részt tenyészlovak és griff.
Tündék élnek az erdőkben. A békés létezés harmóniában a természettel, hogy a boldogság - az elfek semmi sem fontosabb, mint hogy az őrei örökzöld erdők.
Highlanders szívesebben élnek távol más emberektől. A természet, a felföldi nagyon kiszámíthatatlan és teljesen egyedi - némelyik elég barátságos, mások hihetetlenül vad és vérszomjas.

Nagyon szórakoztató játék Legends of Heroes szirénák - mocsár lények. Alkalmazkodás az élet egy mocsaras területen, a bőrük pikkelyek borítják. A fő fegyvere a szirének méreg okozza ellenség nem csak zsibbad, de akár halált is okozhat.
Orcs nép dühös, és nagyon erős. Ők születtek, hogy harcosok. Orkok nevelt nagy szörnyek: Thunderbird, farkasok és más lények, hogy segítsen nekik a harcban.
Játék Legends of Heroes Online lakott nagyon titokzatos faj. Parfüm - a legtitokzatosabb lakói Batei. A szeszes italok tulajdonságainak elem - tűz, a jég, a föld és a levegő.
A sötét föld alatti barlangokban telepedett lakosok alvilági. Senki nem tudja, ezek a nyers alvilági jobb, mint az igazi lakói.
Demons talált tartózkodási helye közelében, a vulkánok, mert örök társai a tűz és a hő. A más népek démonok különösen hangsúlyozza a durva vöröses-barna bőrt. A fő fegyvere - a szarvak és éles karmaival.

Legends of Heroes Online él egy másik faj, amelynek eredete rejtélyes homály fedi - a tetszhalott. Sokan azt mondják, hogy a The Walking Dead - halott lelkek, ne hagyja ezt a világot a gyűlölet és a bosszú.

Online játék Legend of Heroes saját hosszú története van. Amikor létrehoz, a világ egy kapus - Nils, aki mindent megtett, tökéletesíti a teremtés és száműzte a gonosz.
Évszázadokon át kialakult kilenc civilizációk. Utolsó lelkek voltak. Ezek az elemek nem tapintható formában, így Nils adott nekik az élet és a forma.
Néz az életét az ő alkotásai, Nils kezdte észrevenni, hogy az alkotó a fajta és a fény, ami lett, elkeseredett, és a sötétség az ostort fölényben felettük. Nils, ügyelve arra, hogy a világ maga gonosz lett a Lord of Darkness.

Uralkodása alatt az Úr Sötétség Batei létezését fenyegette ellene három isten:
• Fiona istennője élet
• Arumar - god háború
• zavaró - az isten a bölcsesség.

A háború az istenek és az Úr a sötétség tartott évszázadokon át, és végül, a Sötét Nagyúr vereséget szenvedett. Az Úr azonban a sötétség parancsnokok indított újabb megsemmisítő csapást - az istenek kimerültek, és elesett. A lelkek felrobban töredékek és szétszórt.
Most Bath osztották négy régió, uralkodott a halál, Tűz, Doom és halhatatlan ura a gonosz.

Elkezdesz játszani a játékot online Legends of Heroes, akkor rájönnek, hogy minden nép egyesül egy gondolat csak: összegyűjteni erők és megsemmisíti az összes négy urak.
Csatlakozz Legends of Heroes - A lehetőség, hogy az összes erejét, és katonás.
Legends of Heroes online játék vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more