Könyvjelzők

Római légiósok

Alternatív nevek: Legioners

Browser online szerepjáték játék légiós ókori Róma kínál Önnek, hogy belevetette magát a valóság az ókori Rómában, hogy megtapasztalják a sorsa minden peres római légiós, látogasson el a gladiátor bőr és részt vesz a harcokban az arénában. Annak ellenére, hogy az online játék a római legionáriusok interneten elhelyezni alkalmi szórakoztató, van minden szükséges teljes kifejlődése a karakter - mindenféle lehetőséget kiegyenlítése, a szerencsejáték törvényi, szórakoztató hangulat és játék mechanika.

Hogyan írjon nekünk a játék fejlesztői, a teljesítménye sikeresen tesztelték minden böngészőben, így a római légiós játszhat bármikor kényelmesen a böngésző. Ami a rendszer követelményeinek, akkor csak azt mondhatom, hogy a standard konfiguráció az irodai számítógép - egy járható út, és ha a számítógép egy jó processzor és a továbbfejlesztett Pentium típusú VI, akkor nem csak játszani a legionáriusok az ókori Rómában, és a "repülni" és ez a valóság.

Vegyél részt a játékban legionáriusok az ókori Róma, ahogy annak lennie kell az alkalmi közönség, egyszerű és azonnal elérhető a hivatalos honlapon. A regisztrációhoz meg kell, hogy látogassa meg a helyszínen, és kattintson a "Regisztráció római légionárius felér egy login, válassza ki a neme a karakter, adja meg a címét, a postafiók, és egy erős jelszót. Miután meggyőződött arról, hogy a legionáriusok az ókori Rómában Online év - ez tényleg a kezdeményezés, és a linket, hogy aktiválja fiókját, akkor nyugodtan menjen a "kenyér és cirkusz számára."

Először is, a "kenyér" tobish, hogy mivel mi a karakter létezik. Kezdők elkezdi játszani a játékot online legionáriusok az ókori római jelentéktelen közember, aki a lelke szinte semmi, de a nagy törekvések, hogy egy légiós Birodalom. Először is, természetesen fontos a tapasztalat. Hol lehet kapni? Menj az edzőtáborban, ott
bizonyítani magát az arénában a kezdők számára, mi lesz akkor, a tapasztalat és a jutalmak. Továbbá, ha a képzés sikeres lesz, akkor automatikusan találja magát a negyedik szint a játék.

Egy másik "kenyér" légiós, de katonai karrierjét, kiérdemelve az arany. Először kap pénzt a munka az istállóban - nos, aki azt mondta, hogy a fegyverek és páncélok jönnek könnyen? A jövőben lesz képes, hogy többet keresnek méltó módon, mint a ravaszkodó, vagy küldetések. És ha az első, akkor játszani a játékot online római legionáriusok gyakorlatilag fegyvertelen és lőszer nélkül, akkor mivel szivattyú lehet kapni mindent, amire szüksége van a boltban vagy a House Ritka Könyvek - fegyverek és páncélok, és mit kell viselni birodalmi harcos. Apropó, van egy hatalmas különféle őket, de megengedheti magának, hogy csak az, ami elérhető a szintet. Ahhoz, hogy ez a növekedés azonos szintű, start végrehajtásával. A kocsmában talál egy NPC - egy karaktert, amely kap az első munkahely. Itt találja a tréner, ami hasznos lehet, hogy megvásárol egy kisállat.

Meg fogják kérni, hogy válasszon a négy állat: medve, kutya, bengáli tigris és egy oroszlán. A jövőben lehetőség lesz belépni a klán vagy egyes állatok más fajok, akkor sokkal erősebb, mint a négy. Nos, eddig, és a kisállat - jó védelmet a külső világ, amely tele van a ragadozók, mind az állati és az emberi faj.

Legioners az online játék, ráadásul egy automatikus csatát. Tobish, az Ön kiválasztott paraméterek ellenséget, és a csata zajlik anélkül, hogy a közvetlen részvétel. És a végén, akkor tájékoztatni kell arról, hogy mennyi a tapasztalat és a bónuszok szerzett (abban az esetben a győzelem, természetesen).

Ezen túlmenően, a legionáriusok az ókori Róma online játék, ahol meg lehet szentelni magát, hogy a szakma, négyen itt - Blacksmith munkás, gyógynövény és szakács. Szintén elérhető a fejlesztés a speciális képességek, és így sokkal többet lehet jellemző a nagyon helyes szó "látvány."

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more