Könyvjelzők

Lego verekedések

Alternatív nevek:
A

Lego Brawls egy szórakoztató RPG, amelyben minden tárgy LEGO kockákból épül fel. A színes 3D-s grafika senkit sem hagy közömbösen, a vidám zene és a kiváló minőségű szinkronjáték pedig bárkit felvidít.

A játék sokkal érdekesebb, mint társai. Sok hasonló játék létezik, de a Lego használata játszható karakterek létrehozására teszi ezt a játékot igazán egyedivé.

Eleinte megmutatják, hogyan kell játszani ezt a játékot, és megtanítják az alapokat, aztán minden rajtad múlik.

Tengernyi móka várja a játékosokat:

  • Rengeteg játékhely gyönyörű tájakkal és alattomos ellenségekkel
  • Jutalmazási és teljesítményrendszer, amely folyamatosan érdeklődik a játékosban
  • Érthető, mégis hihetetlenül fejlett karakterszerkesztő több mint 77 billió kombinációval
  • Kommunikáció más játékosokkal

Természetesen a játék fő fénypontja a Lego. Ennek a funkciónak köszönhető, hogy a főszereplő megalkotásában a saját képzeleteden kívül semmi más nem szab határt. Sok napot lehet szentelni annak a tökéletes harcosnak a létrehozására, amely képes legyőzni minden ellenséget.

A legtöbb karakter nevetséges, és ez nagyon viccessé teszi a játékot. Bohócok pengefegyverrel, cowboyok gépfegyverrel, lovagok harci csirkékkel. Itt semmi sem lehetetlen.

győzelem a játék számos helyszínén, a vadnyugati szalontól a Barracuda-öböl partjáig. Az átjárás során a konstruktor új töredékeit és más egyedi jutalmakat találhat.

Minél tovább játszol, annál több lehetőséget nyit meg előtted a játék.

Ha belefáradt az egyedüli játékba, ne csüggedjen. Hívja meg barátait a játékba, vagy keressen újakat. Vegyen részt közös versenyeken és teljesítsen együtt küldetéseket. Harcolj más játékosokból álló csapatokkal 4v4 formátumban. Vagy tudd meg, melyikőtök menőbb, ha ehhez készít egy battle royale stílust. Ebben a módban mindenki önmagáért lesz, és csak egy nyertes lesz.

A projekt hasonló a kultikus Brawl Stars-hoz, de érdekesebb, mert a Lego itt van jelen!

A játék platformok közötti, és számos eszközön játszható. Ez a funkció teszi annyira vonzóvá a játékot játékosok milliói számára.

Néhány játékmód offline is elérhető, a többihez internetkapcsolat szükséges.

Lego Brawls játék nagyon szórakoztató lesz! Hagyományosan sok vicces jelenet van a Lego játékokban, nagyon pozitív a hangulat, és még a vereség sem idegesít! A lényeg maga a játék, nem az eredmény!

A frissítések elég gyakran megjelennek, új tartalmat, még több konstruktor elemet és új helyszíneket hozva.

Lego Brawls ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon. Ha olcsóbban szeretne beszerezni egy példányt a játékból, türelmesnek kell lennie, és meg kell várnia az eladást.

Telepítsd a játékot, és kap egy hihetetlen lehetőséget, hogy életet lehelj, és nézd meg a Lego figurát, amit magad építettél!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more