Könyvjelzők

LEGO Star Wars: Az ébredő Erő

Alternatív nevek:

LEGO Star Wars The Force Awakens játék az azonos című film alapján. Itt jó minőségű 3D-s grafikát és jól kivitelezett hangjátékot talál. Mindez elmerül a híres Star Wars univerzum hangulatában, vidám, kedves hősökkel és alattomos gonosztevőkkel.

A játék ezen részét a The Force Awakens ihlette. A játék nem ismétli meg teljesen a filmet, de sok jelenet meglehetősen pontos, bár apró eltérésekkel, amelyek valószínűleg még tetszeni fognak.

Mielőtt játszol a LEGO Star Wars The Force Awakens játékkal, el kell döntened, hogy ki lesz a játék hőse.

Elég sok lehetőség:

 • Legendás Han Solo
 • Bájos Rei
 • Találékony finn
 • Hihetetlen Poe Dameron
 • Erős Chewbacca
 • Vicces és kicsit unalmas C-3PO
 • Fürke BB-8

Játszhatsz Phasma kapitányként, Kylo Renként vagy Hux tábornokként is. Elég nehéz lesz választani, hiszen még a játékban szereplő gonoszok is elbűvölően aranyosak és meglehetősen gonoszak lettek.

Sok vicces és komikus helyzet van a játékban. A fejlesztők igyekeztek megnevettetni mindazokat a játékosokat, akik idejüket a játéknak szentelik.

Sok nagyon különböző feladat vár rád, ennek köszönhetően egy percig sem fogsz unatkozni.

 1. Versenyezz gyors járművek vezetésében
 2. Vegyél részt nagyszabású űrcsatákban
 3. Ismerd meg az összes karaktert, akik közül több mint kétszáz van itt
 4. Fejleszd hősöd képességeit, és ne felejtsd el frissíteni fegyvereidet és páncéljaidat

Készíts új tárgyakat, amelyek a küldetések teljesítéséhez szükségesek. Nem nélkülözheted, mert a játék nevében a LEGO varázsszó szerepel! Ez automatikusan azt jelenti, hogy képes lesz teljes mértékben megmutatni tehetségét tervezőként.

A játék nagyon pozitív, így könnyű vele játszani akkor is, ha nehéz feladatokat kell végrehajtania.

Az itt elhangzó történet egy ciklus része, de ez egy külön történet. Ha nem ismeri a Star Wars univerzumot, és ezzel a játékciklussal szeretné elkezdeni az ismerkedést, jobb, ha a trilógia első részével kezdi, és akkor jobban megérti a szereplők cselekedeteinek indítékait.

Először ez a játék lehetőséget ad arra, hogy izgalmas Blaster csatákban vegyen részt. A Multi-Builds rendszert is újratervezték és továbbfejlesztették, aminek köszönhetően több építési lehetőség közül választhat. Így a játékmenetet és a kezelőszerveket, bár a korábbi részekből örököltük, továbbfejlesztették, hogy még vonzóbbá tegyék a játékot a játékosok számára.

Még ha befejezted is a végigjátszást, mindig kezdheted egy másik karakter kiválasztásával, és új nézőpontból tanulhatod meg a történetet.

Néhány kellemes este vár rád játék közben, ahol átsegíted kedvenc hőseidet az összes próbán.

LEGO Star Wars The Force Awakens ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. De a játékot megvásárolhatod a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán, ahol gyakran kedvezményes áron kapható.

Telepítsd a játékot, és indulj el egy kalandokkal teli utazásra a Star Wars-hősök társaságában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more