Könyvjelzők

Les Royaumes Renaissants

Alternatív nevek: Les Royaumes Renaissants

Játék Royaumes Renaissants egy ingyenes, nemzetközi és nagyon masszívan multiplayer online játék. Akkor nem kell letölteni semmit - játszani a teljes játék a megfiatalodott Királyságban kell csak egy webböngésző. Ez a játék tökéletesen újrateremti a különböző műfajok, és stratégiai szerepe, és ezzel együtt a politikai alkatrészeket.

Ha a Royaumes Renaissants játszani, elmerülhet a korai reneszánsz Európában. A karaktered kezd játszani a szerény szerepet a csavargó, de ha ő lesz a kitartás, kitartás és a készségek, majd a végén, akkor lehetősége van arra, hogy felmásszon a hierarchia, és jelentős szerepet játszanak a politikai életben Királyság.

Lejátszás előtt Royaumes Renaissants , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz-es; RAM 1GB videó kártya - 128MB. Vegyél részt a játékban Royaumes Renaissants nem fog sok időt és egyszerű:

1.                   A főoldalon, válassza ki az elemet "regisztráció",

2..                   Adja meg a felhasználónevet,

3.                   Kérem adjon meg egy érvényes e-mail,

4..                   Adja meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5.                   Válassza ki a "nyilvántartás" és Royaumes Renaissants regisztrációs vége.

A játék 2004-ben megjelent, miután hamar klasszikussá vált, hogy úgy mondjam, a benchmark az internetes játékok. Game Royaumes Renaissants jelölte számos díjat, lefordították 25 nyelvre, és a siker egyszerűen elképzelhetetlen.

Ha keres egy véres csata, vagy a legújabb modern 3D, majd a Royaumes Renaissants Online megfelel az Ön elvárásainak . Ebben a játékban, ha azt szeretnénk, hogy előre a hierarchiában, vagy állást befolyásos ember, akkor meg kell tárgyalni ... Game Royaumes Renaissants - ez egy összetett és gazdag játék, amelyben az emberi kapcsolatok mindenek felett.

A reneszánsz, akkor lesz egy csavargó az új Európa közepén tizenötödik században, és szükség van az előrelépést a társadalmi ranglétrán. Minden karakter, hogy lesz találkozás a játékban, ez az asztalos, pék, aki kenyeret vásárol, a molnár, aki termel liszt, házaló, importáló búzát a távoli földek ... és még a polgármester a városi, a megyei bírósági végrehajtók, bírók, vezetői hadsereg, illetve a francia királyné!

Majd Royaumes Renaissants játszani, és rájönnek, hogy ez egy hatalmas világ, amely kiterjed az egész Európában 25 nyelven: akkor például, hogy a hajóval átkelni a La Manche-csatorna, és csatlakozhat az Oszmán Birodalom. De ne feledje, utazás közben Royaumes Renaissants Online kimondja, hogy a politikai helyzet, hogy átlépik a határt, és ezért okoz konfliktusokat!

, De ha ezek a kalandok nem az Ön számára, akkor válassza ki és békés életmód. Lehet, hogy inkább arra törekszünk, hogy keresi a kenyerét a játékban Royaumes Renaissants , használja a mezők és a növekvő állatok, vagy amelyek ritka elem a nemzetközi kereskedelem ( faliszőnyegek, helyi szeszes italok, és így stb. ). Miért nem nyit egy éttermet, vagy vagyont kereskedelemben? Thanks szerzett tőke akkor is megengedheti magának, például, az lesz a polgármester, vagy csak élni a boldog élet anélkül, hogy elhagyná a falu játékot Revival Királyságban.

2004 óta, a fejlesztő csapat a Shogun folyamatosan gazdagítja a játék világában Royaumes Renaissants Online tartósan alapon. Navigáció, hajógyártás, az orvostudomány és a betegség, így része a legújabb fejlesztéseket. És 2013-ban, az új játékosok várják az új meglepetés. Csatlakozzon most, és fedezze fel a világot Royaumes Renaissants Online , ha ez a fogak!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more