Könyvjelzők

Az élet feudális

Alternatív nevek: Élet a feudálból

Life a feudális: a feudális élet eredete.

Elmondható, hogy az Élet a feudális játék sok tekintetben hasonlít a többi kliens többjátékos termékhez, de még mindig egyedi sajátosságai vannak. Az egyik az, hogy a játékmenet határozatlan időre folytatható, sok éven át fejlődik saját szürkület vagy különálló tanyája.

A cég Bitbox fejlesztője, aki néhány évvel ezelőtt bejelentette, hogy tervei vannak az agyszülöttének, ezt az akcentust tette. A szerzők egy teljesen egyedi játékkal akarták bemutatni a játékosokat, amelyben minden a lehető legközelebb van a valósághoz. A középkor témájának kiválasztása is sikeresnek tekinthető. Ez az időszak különösen vonzza az embereket bonyolult életmódjával.

A feudalizmus valósága.

By játszott az élet a feudális, valószínűleg vársz néhány, az osztályhoz tartozó kiváltságot. De meg kell jegyezni, hogy a jelenlegi elit és a középkori különbség egymástól, mint a nyár és a tél. Ma az uralkodó osztály szeret parancsokat adni, és azonnali végrehajtására vár. A régi időkben saját munkájuk révén jó eredményt értek el. Kezdetben nincs semmi, és egy kijelölt, terméktelen földterületen aktív települést kell termesztenie. Enni akar? Foglalkozz a gazdálkodásban. Az összes munkát átgondolták a kőből a talajból, szántásból, vetésből, öntözésből és kártevők elleni védekezésből, betakarításból. Ezután meg kell dolgozni, miután megszabadult a szalmából és lisztté őröljük. Az utolsó szakasz a kenyér sütése. Ennek eredményeként szükség lesz egy csiszolómalomra és egy pékségre. Ne felejtsük el a talajon végzett munkaeszközöket. Elvégre szüksége van egy eke, és a lovak segíthetnek felgyorsítani a munkát a földön. Ez szükségessé teszi a szarvasmarha tenyésztését és a kovácsműhely építését a szükséges eszközök és háborúk megteremtéséhez.

A ház építése hasonló rendszerrel történik. Egy fejszével van fegyveres, menjen a legközelebbi erdei övre, és vágja le a fákat, amíg a fa elég ahhoz, hogy egy házat vagy más szerkezetet építsenek. Ki az ércből vagy a szénből? Itt az ideje, hogy vegyen fel egy csákányt, és menjen az enyémre. Szeretné diverzifikálni a táblázat menüt? Ez azt eredményezi, hogy itt az ideje, hogy gondolkodjunk a gazdaság bővítéséről. Állattartók építése, több növény vetése, további termelési épületek építése. Amint láthatod, minden gondoskodó munkát igényel. Ezért, hogy megrendelje a szükséges számú táblát a boltban, majd aktiválja az automatikus építési funkció nem fog működni. Mindenhol szüksége van a közvetlen részvételre, és ebből jön az egész játékrendszer.

  • Helyezze be a guild
  • -et

További lehetőségek

Ahhoz, hogy elkezdje letölteni az életet, a feudális, és fedezze fel a játékterület lehetőségeit.

  • Extend erőforrások
  • Szerszámok és fegyverek gyártása
  • Alkalmazza a különböző készségeket
  • Képzés a katonai ügyekben
  • Védje meg a domainjét
  • Kibővítse a területet
  • Keresés új területeken
  • Kép több épület

Válassza ki saját cselekvési forgatókönyvét, hogy összpontosítson a személyes vagyontárgyak javítására vagy az Ön vezetése alatt álló település létrehozására. A folyamatban, amikor az életben feudális, hogy játszhasson, akkor vezetheted a gazdaságot, és amikor egy univerzálisan elfajlik, csatlakozz a céhhez, és az életed jelentősen megváltozik. Igen, bizonyos kockázatot jelent, de sokkal érdekesebb lesz.

A játék során az élet a feudális, a szomszédokkal létrehozhatja saját csapatait fegyveres csatákra, vagy csatlakozhat másokhoz annak érdekében, hogy részesedést szerezzen a földről vagy más nyereségből a kampányok során.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more