Könyvjelzők

Az élet furcsa: Igazi színek

Alternatív nevek:

Az élet furcsa: A valódi színeket nehéz bármilyen műfajhoz kötni. A legközelebbi valószínűleg az RPG vagy a szimulátor. A játék kiváló grafikával, jó zenei tartalommal rendelkezik. A karakterek arca jól animált, ami nagy előrelépés a stúdió korábbi projektjeihez képest.

A játék a hétköznapi életet utánozza.

lesz benne

  • szerezzen új barátokat
  • Segíts másoknak
  • Próbáld megérteni mások érzéseit és cselekedeteinek indítékait
  • És még sok más

A játék azzal kezdődik, hogy az Alex Cheyne nevű főszereplő bátyjához,-hez költözik, akit már régóta nem látott egy kis bányászvárosban. Elég fiatal, 21 éves.

Alex szeretne egy kis szünetet tartani a metropoliszban, és zenélni szeretne. Útközben találkozik bátyja barátaival és a város többi részével. Többnyire jó és egyszerű emberek, de sokuknak vannak pszichés problémái, és Alex segítsége hasznos lesz számukra. A helyzet az, hogy van valami szuperképessége. Szokatlanul fejlett empátia, olyasmit lát, mint egy aura, amely az ember érzelmi állapotát tükrözi.

A város csendes vidéki életet él. Minden nap megismétli az előzőt. Az egyetlen különbség a közelben található bányavállalat. Irányított robbanásokat alkalmaznak a szikla megsemmisítésére. De jóhiszeműen figyelmeztesse a helyi lakosokat erre.

De egy napon minden megváltozik, amikor Gabe testvére, Alex rejtélyes körülmények között meghal.

Alexnek ki kell derítenie, mi történt, és gondoskodnia kell a felelősök megbüntetéséről. Útközben egy másik képességet is felfedez, amikor az emberek nagyon erős érzelmeket élnek át, lehetősége van átélni ugyanazt, és ezáltal segíteni egy embernek.

Ez a játék Nancy Drew-kalandnak tűnhet, de nem az. Valójában ez egyfajta rekreációs szimulátor, távol a város nyüzsgésétől. A főszereplő nyomozás közben sem felejt el bevásárolni, bulikba járni. Magánéletét rendezi, és még egy dalt is rögzít egy helyi rádióban.

Vannak feszült pillanatok a játékban, de ezek kevés, és nem történik semmi hátborzongató. Az életet játszani furcsa: Az igazi színek egyáltalán nem ijesztőek.

A játék főként az emberek közötti kapcsolatok bonyolultságáról szól, és arról, hogy néha a cselekvéseket nem egészen nyilvánvaló érzelmek motiválhatják.

Mint érthető, a játék inkább a lányokra koncentrál, de lehet, hogy néhány srácot érdekelni fog a, hogy megszakítsák az ellenségek falkában való kiirtását valamilyen lövöldözős játékban.

A játékmenet kicsi, alapvetően minden tevékenység bizonyos helyeken lévő emberekkel vagy dolgokkal való interakción múlik. A cselekmény lineáris, de nem egészen, a párbeszédekben szereplő válaszok még mindig befolyásolják mások Alexhez való hozzáállását a jövőben.

További küldetések is vannak itt. Nem sok van belőlük, de változatossá teszik a játékot, ha hirtelen meguntad.

Az élet furcsa: A valódi színek ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot a Steam Kereskedelmi Portálon tudod megvásárolni. A játéknak nincs magas ára, és ha szereted ezeket a játékokat, akkor figyelmet érdemel.

Kezdj el játszani most, és tölts el néhány estét egy vidéki város kellemes légkörében!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more