Könyvjelzők

Az élet furcsa: a vihar előtt

Alternatív nevek: Az élet furcsa dolog: a vihar előtt

Új élet furcsa: a vihar előtt.

A 2015-ben megjelent "Life Is Strange" (Élet egy csodálatos dolog) öt epizódját játszó

játékossal biztosan örül annak története. Mindkét termék az interaktív mozi stílusában készült, csak a fejlesztő megváltozott. Ha az első rész a francia Dontnod Entertainment céghez tartozik, akkor az élet is furcsa: a vihar előtt az amerikaiak az agyszüleménye, a Deck Nine stúdió stúdiójában. A játékot ezekhez a platformokhoz hozzák létre:

  • PlayStation 4
  • Microsoft Windows
  • Xbox One

A fejlesztőn kívül egyéb jelentős változások is vannak. Például öt epizód helyett, mint az első részben, most csak három van. Egy Chloe nevű karakter más hangon szólalt meg. Korábban Ashley Birch kifejezte, aki ebben az esetben úgy döntött, hogy a szkripthez fordul. Mindazonáltal Ashley megígérte, hogy biztosítani fogja, hogy a színésznő, aki hangját adta a hősnőnek, betartotta a kép keretét.

A telek metamorfózisairól.

A fordításban az új játék úgy hangzik, mint: "Az élet furcsa dolog: a vihar előtt." Ez azt jelenti, hogy a szerzők három évvel a fő történet kezdete előtt küldenek minket. Abban az időben Chloe Price találkozott, majd megismerkedett Rachel Amberrel.

A játék megkezdése Az élet furcsa: a vihar előtt a bonyolult karakterek elrendezésébe kerül. A serdülő lányoknak mindig nehéz túlélni egy érési időszakot, és úgy tűnik számukra, hogy minden túl bonyolult, kétértelmű, ellentmondásos. Támogatást keresnek a barátoktól, és az egyetlen módja annak, hogy minden nap sikerüljön legyőzni a valóságot, ami velük történt.

Amikor Rachel váratlanul rájött, hogy a családja régóta rettenetes titkot tart, ez radikálisan megfordította az életét. A nehéz gondolatok, a sors fújásai, a különböző szintű bajok alááshatják a jó és az emberiség hitét. Különösen nehéz ellenállni a fiataloknak. Csak Chloe-val való barátság segíti a lányt abban, hogy megbirkózzon a szituációval, noha magának sok tragédiát kellett elviselnie, mint apja halála, a legjobb barátja elvesztése és sok más esemény. Mindez nem lehet egyetlen lélekben, és nem törhet. Rendben és vannak barátok, hogy a lehető legnagyobb mértékben támogassák egymást, ugyanakkor egy törékeny, de megbízható vállát helyettesítsék.

Download Life is Strange: A vihar előtt 2017 szeptemberétől. Ahogy a projekt szerzői azt mondták, ez a játék mindannyiunk életének társadalmi vonatkozásait érinti. Vannak pillanatok a halál, a veszteség és a szenvedés, de a negatív ellensúlyozza a őszinte barátság, a szeretet és a szeretet megnyilvánulásait. A játékmenet világos érzelmekre épül, ezért nem hagy közömbösséget. Chloe meglehetősen éles és határozott lányként jelenik meg előttünk. Annak érdekében, hogy meggyőzze valakit, hogy bizonyos módon cselekedjen, az érvek erejéig él, néha éles kis szóval fűszerezi a beszédét. Ezt hamarosan láthatod, ha elkezdesz játszani az Élet is furcsa: A vihar előtt. Az első részhez hasonlóan különböző feladatok és rejtvények megvalósításával kapcsolatos küldetések vannak. A párbeszédben való részvétel esetén lehetőség van válaszlehetőségek replikáinak kiválasztására is. Így alternatív realitásokat hoz létre, eseményeket indíthat az egyik lehetséges út mentén.

B Élet Furcsa: Mielőtt a Vihar bónuszjáték-epizódot adna a "Búcsú" -nak. Ebben az esetben az utolsó alkalom, hogy a játékosok felléphessenek a hősnő, Max Caulfield nevében. Azok, akik nem játszottak az első részben, érdeklődni fogják, hogy ez Chloe barátnője, akivel ismerős volt még Rachel Amber előtt. Maxnek tehetsége volt az idő irányítására, de a múlt szerencsétlenségeit kijavítani szinte fájt a jelenlegi és a jövőben.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more