Könyvjelzők

Angyalok Ligája 3

Alternatív nevek: Angyalok Ligája 3
A Game League of Angels 3 folytatása

Fan fantasy-kaland rajongója, a varázslatos Elysium-vidéken keresztül örömmel engedi fel a folytatást. A League of Angels 3 játék egy csodálatos színes projekt harmadik részévé vált, ahol az angyalok és a sárkányok egymással könyörtelenül szembesülnek. A korábbi munkák sikere által inspirált GTarcade tovább javította a grafikát és változatosabbá tette a telepet. A kép most már teljes terjedelművé vált, és ez a termék fő külső jellemzője. Annak érdekében, hogy az angyalok megvédjék földüket a sötét erők előtt, a játékosoknak regisztrálniuk kell a League of Angels 3-at vagy be kell jelentkezniük egy közösségi hálózaton keresztül.

A mágia és a varázslat világában

A

Gamer-eknek lehetősége van belemerülni a rendkívüli események örvényébe, lehetővé téve az elfelejtést a rendes eseményekről. A League of Angels 3 játékban kezdve visszamegy az időben, hogy egy tucat varázslatot találjon, és felhasználja őket a sárkányok hordáinak elpusztítására. Abban a pillanatban a gonosz prioritást kapott, miután feltámasztotta a legrosszabb és leghatalmasabb sárkány Baleriat. Ha késlelteti a feladat elvégzését, a gonosz szellemek képesek lesznek felépíteni hatalmat, és akkor semmi sem fogja megállítani a dicsőséges Elysium esését. A fegyverek 12 elemének mindegyikét megbízhatóan őrzik különböző időszakokban. A fényharcos szerepét vállalva mindegyiket meg kell látogatnia, és minden csatát nyernie kell a következő trófea megszerzése érdekében.

A hős tövis ösvénye

Játssz a League of Angels 3 játékot online a szent küldetésed alatt. 30 karakter közül válassza ki a sajátját, és új készségekkel folyamatosan javítsa azt. By the way, itt könnyedén átalakíthatja harcosát mágusból tankmá, íjászak vagy valaki másvá. Csak módosítsa a paramétereket a beállításaiban, és a kimenet egy teljesen frissített harci egységet fog kapni. Ez kényelmes, mert a hősöket a következő körülmények alapján adaptálhatja a következő harcra. Felelősségteljesen kezelje a megjelenés létrehozását, mivel minden részlet ad bizonyos képességeket. A választék meglehetősen nagy: szárnyak, fegyverek, egyenruhák. Vannak tartók is, amelyeket megszoríthatunk. Ha asszisztense van, a csata megnyerése és a feladatok elvégzése sokkal könnyebb lesz.

utazás a világ minden tájáról, számos ismerős helyet fog látni, valamint újakat is. A közelgő találkozókra nem számíthat meglepetésre: néha ellenségek hordái találkoznak, néha barátságos egységek feladatokkal. A feladatok elvégzésének megtagadása nem ajánlott, mert tapasztalati pontokat kapnak nekik, és hasznos műalkotást szerezhetnek. Ha ismeri a körökre osztott böngésző alapú MMORPG első két részét, akkor biztosan úgy fogja érezni, hogy a League of Angels 3 iPlayer ellenségei kegyetlenebbek és hamisak. Most, hogy megbirkózzon a következő feladattal, sokkal több erőfeszítést kell költenie, de a jutalom édesebb lesz.

Egyéb innovációk között: 10 0003

  • továbbfejlesztett 3D grafika
  • Több móka kalandok
  • Heves csaták
  • A hőskészségek folyamatos fejlesztése
  • Új területek megjelenése

A csata szempontjából a League of Angels játék hű maradt a műfaj irányában, és nehéz itt valami újat találni. A szerepet az erők összehangolása és a harcosok szivattyúzása játssza. A szörnyű pincék és a csodálatos templomok, labirintusok és arénák sem tűntek el. Versenyezhet valódi játékosokkal, vagy nagyobb figyelmet fordíthat a PvE csatákra. Érdekes átadási módokat talál, ahol több játékos egyszerre vesz részt, de csak az elit kapja a trófeát.

A varázslatos világba merülve mind a kezdők, mind a tapasztalt játékosok számára érdekes lehet. Mindkettőt kellemesen lepni fogja a környező szépség, amelyet meg kell védeni a tomboló gonosztól.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more