Könyvjelzők

Light & Darkness

Alternatív nevek: Fény és Sötétség, LD

Azok számára, akik meghódították a világot "Lineage» és nosztalgikus, felajánlotta, hogy találkozzon a játék, Fény és sötétség Online - böngészős RPG, nem sokkal rosszabb, elődje. Online játék Fény és sötétség - ez egy csodálatos munka grafikusok, minőségű animáció, nagy vezethető a béke és a fantasztikus képeket. Annak érdekében, hogy ebben a történetben, hogy az első lépést - regisztrálja. Vegyél részt a játékban Fény és Sötétség általában átmegy nélkül bonyolult tétel - név (saját, akkor gyere fel a karakter), e-mail címét, jelszavát és erősítse meg, vagy sem, iratkozz fel a hírlevélre, a felhasználói megállapodást. Mindegyikük? Vajon regisztráció Fény és sötétség - a zsebében. Most továbbra is várni a levél az aktivációs a számla, erősítse meg, és győződjön meg arról, hogy a fény és a sötétség az online regisztráció sikeres volt.

Az első lépés, mielőtt elkezd játszani a játékot online Fény és Sötétség, hogy válasszon egy szerver, ami jön létre a karaktert. Ezt hagyományosan nevezik a két világ - Thor és Ares. Thor a szerver működik normál PvP. Itt lesz képes megvalósítani magukat a harcok és csaták szörnyek és a többi játékos. Érdekes, hogy az engedélyt, hogy támadnak meg, nem szükséges, így készen áll a villám támadásokat, és készülj fel rájuk. Jó show is -, és értékelni fogja nem csak a szövetségesek, hanem a rivális (add pontokat a harci készségek). Ha megy játszani a fény és a sötétség a szerveren Ares, akkor védve bármilyen meglepetés - van lehetőség csak meghatározott megértsék a párbajok és csaták, nincs spontaneitás az ellenség, de akkor is mozgáskorlátozottak jelen van. Nos, és más árnyalatok - például, hogy lehet következtetni a paktum azonos azonos ellenfél, annak érdekében, hogy elpusztítsák az ellenség semleges (szörnyek).

Meghatározta a szerverre, és jó lenne, hogy hozzon létre egy karaktert. A fény és a sötétség játszhat a harcosok, tolvajok, kereskedők, íjászok, papok és a mágusok. Kiválasztása egy osztály, akkor lehet irányítani, hogy a megfelelő helyre, és indítsa el a "Chronicle" az ő hőse. Elhaladva egy új szintre, akkor keresni pontokat, hogy javítsa a személyes jellemzők a hős - mozgékonyságot és állóképességet, erőt és a hírszerzés, a szerencse és ügyességi. Hozzátéve, hogy a készpénz tartalék, megy a fegyverek és felszerelések, a város, itt boltosok és a "jó pajzs" ajánlatot, és a "rossz cipők" jutalmat.

Light and Darkness Játék online egyszerűen hemzsegnek a történetet küldetések, és van még néhány, amelyek kifejezetten egy bizonyos osztálya karakter, ami különösen népszerű, akik vállalták, hogy a játék az online Fény és Sötétség. TK játékban problémáit kérni a nem-játékos karakterek, és ahogy ők gyors és búcsúzó szavai ajándékozni.

Light and Darkness online játék ", amely" a hatalmas terület - terület térképe kerül sor 15-én m. mérföld. Van egy hatalmas számos helyen, de a mozgás között nem könnyű. Ha egy gazdag hős, akkor a speciális portálok szállítani gyorsan és kényelmesen, de ha pénzérmével nehéz, akkor menjen egy hosszú útra, hogy a szerelvény, vagy úszás más hősök, akik szervezett klán, pl.

Szintén Fény és Sötétség játszhat, hogy egy semleges helyzetben - aratás, megtanulják a mesterséget. És mindez történik, nagyon reális, ha a termés -, így idejében, ha marad, így éjjel (a játékban van egy éjjel-nappal), és sok egyéb részleteket, hogy hozzon létre egy csodálatos hangulatot, a színes és csábító a játékos.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more