Könyvjelzők

A sötétség fénye

Alternatív nevek: A sötétség fénye

Sötétség fénye: egy időtlen utazás

A

A körutazású kirándulás örömét kelti a népek szokatlan hagyományainak felismerése és a táj szépségének szemlélése. De még egy ilyen utazás sem hasonlít az idő múlásával. A 3Claw fejlesztői úgy döntöttek, hogy a Light of Darkness lesz a portál, amely évszázadokig és legendákhoz küld a legizgalmasabb kalandjához.

A játék hősét az Árnyék démonja átkozott, és megragadt az időben. De nem engedheti meg a gazembernek, hogy alárendelje a tér-idő kontinuumot, és felvegye a fegyvereket annak érdekében, hogy megakadályozza a történelem és a démon által előállított káosz változását. Egy évszakról a másikra ugrik, 2000 évig nyúlva, legendás személyiségekkel találkozik:

  • Robin Hood
  • Arthur roll
  • -mal
  • Zhanna Dark
  • Merlin
  • bűvész
  • Az igazi vonalzó Julius Caesar
Egy

történet ígér, hogy izgalmas lesz, és a Sötétség Fénye nagyon szórakoztató lesz. Ki tagadhatná meg a kapcsolatot a karizmatikus személyiségekkel, akik a történelemre hagyották a jelüket, a katasztrófától mentve a világot? Ideiglenes ugrások során egyedülálló tárgyakat talál, amelyek segítenek a küldetés végrehajtásában. Például meglehetősen lehetséges, hogy egy orrhüvely, Arthur misztikus kardja, Excalibur vagy Merlin varázslatos személyzete kapjon íjat. Képzeld el, mennyi hatalom van a kezedben. Ha megfelelően alkalmazzák, akkor a legnyilvánvalóbb gonoszságot meg lehet rázni.

We kiválasztjuk a hero

képét

Az ilyen izgalmas kalandban való részvételhez a Sötétség Fénye regisztrálásra van szükség, amely után a hősök osztályainak néhány képviselőjét tanulmányozzuk.

  • Harcosok. Ez egy igazi tartály - halad előre, és az utat söpörte az ellenség. És nem meglepő, hogy ilyen hihetetlen kardja van. Nem fél a csatában esni, és az ilyen bátorság erőt ad neki, és az ellenség félelmét inspirálja. Ajándékának elengedhetetlen a közelharci támadásban, és a készségek közé tartozik: a pengék forgószöge, rés, fényfúvás.
  • Az Assassin szintén szoros követõ, és két fegyveres karddal van felszerelve. Ez egy gyilkos gyilkos, gyors, mozgékony, energikus, ellenséges. Készségei: halál mirázs, forgószél, árnyékok tánca.
  • A
  • Mag az állatokkal való kommunikáció ajándékával rendelkezik, és ügyesen irányítja a természet elemeit. Folyamatosan javítania kell a természeti elemek titkai ismereteit annak érdekében, hogy a mágia teljes mértékben alkalmazható legyen. Készségei közé tartozik a tornádó, a mágia hulláma és az elpusztítás. Az ellenség legyőzéséhez nincs szükség rá.

Ez még mindig a karakterek közül választhat, de mivel a játék tovább fejlődik, remélhetjük, hogy a jövőben több lesz a sokszínűség.

karakterfejlesztés és küzdelem

B A Sötétség Fénye nem képes anélkül, hogy folyamatosan növelné a teljesítményt. A csatákban és küldetésekben való részvétel nemcsak a személyes tulajdonságok növekedéséhez járul hozzá, hanem megnyitja az utat a különböző háziállatokhoz és berendezésekhez (normál, ritka, epikus). Nagyon fontos, hogy különböző eseményekben gyűjtsük össze a krono-energiát, hogy ezáltal javítsuk a hős képességeit és hasznos eszközöket szerezzünk.

jelen van, és a PvE vagy PvP csaták lehetősége. Ezenkívül sok esemény történik automatikus üzemmódban. Néhány percig felügyelet nélkül kell hagyni a hősöket, amikor visszatéréskor kiderül, hogy sikerült több helyet meglátogatnia és néhány feladatot elvégeznie. Ahhoz, hogy átvegye az irányítást, csatlakozzon a céhekhez, és menjen az Arénába, ahol a legendásabb verekedéseket hajtják végre. A játék csúcspontja a szokásos forgatókönyvtől való bizonyos eltérésnek tekinthető - az ellenkező neme szabadon virtuális házasságokba léphet, és ezt bónuszok is ösztönzik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more