Könyvjelzők

Lendületes 90

Alternatív nevek: Lihie 90

Szikrázó 90. Online - ingyenes böngészős játék által létrehozott ihletet a sorozat "Brigada". Ez az online játék Szikrázó 90. a társadalmi-gazdasági szimulátor, szállította a világ a közelmúltban hazánkban. Az idő a korrupció, a pusztítás és a súlyos testi sértés. Az egyik kénytelen keresni egy jobb élet saját, megbízott azt elérni a kitűzött célokat.

Lendületes 90. online játék, ahol a tevékenység zajlik egy virtuális város, amely zónákra osztották befolyási bandák, amelyek mindegyike specializálódott egy bizonyos fajta bűncselekmény. Az Ön feladata ebben a játékban az, hogy túlélje, és fokozatosan növelje hatalmát, annak érdekében, hogy legyen a mester az árnyék eredményeként a város és amennyire csak lehetséges, hogy felfüggeszti az oldalon. Ön tudja játszani a játékot Szikrázó 90. online és csatlakozzon az egyik a csoportok, amelyek végre a bűnügyi területen, hogy tetszik, vagy menjen a maga módján, és megszervezi az in-game üzlet, megnyitva egy kiadó, részt vesz a kereskedelem, a fegyverkereskedelem és a azaz a , Vagy össze a banda, és nem zsarolás.

Minimális rendszerkövetelmények: Internet-kapcsolat 64 kbit / s, beépített Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB szabad hely a merevlemezen - 512 MB.

A játék indításához regisztráció szükséges a játékban Szikrázó 90..
Regisztráció Szikrázó 90. többféleképpen is megadhat keresztül az egyik a társadalmi hálózatok, amelyek már regisztrálva van. Ha nem, akkor lehet elvégezni az e-mail címét. Vagy regisztrálni az oldalon megadásával a nevet (alatta tudni fogod a többi játékos a játékban), az e-mail címével és jelszavával. Lendületes ezen 90. regisztrációs teljes lesz.

Kezdete óta a játék kapsz a semleges zóna. Ha nem kívánja követni a történet, és nem választotta a szerepe az egyik militáns bandák, annak érdekében, hogy alkalmazkodni tudjanak a játékot, és a tapasztalatszerzés, kívánatos, hogy információkat szerezzen a számítógépes karakter.
Ne hanyagolja el a képzést, és nem emelni a szintet, amely a könnyű győzelem. Kezdetben, mindegy kellene tenni legalább egy könnyű feladat, így növelve azok jellemzőit és képességeit.
Elszámolt karakter, és játszani a játékot online Lendületes 90 lehet bárhol, beleértve a területén a többi csoport, de legyen nagyon óvatos, mert a karakter támadhat bárhol, még a a feladatot. Ezt követően, kereső presztízs és a pénz, akkor vásárolni vagy építeni maguknak otthont, és kezdjük, hogy létrehozzák saját vállalkozásukat. Ez a legérdekesebb tulajdonsága a játék: itt a játékosok játszhatnak Szikrázó 90 helyszínen, és bővíteni és változtatni a megjelenését. Meg lehet építeni házak, üzletek, irodák a külön kijelölt területeken. Ezeket fel lehet használni, vagy értékesítik aukción.

Nagyon érdekel ez a játék, a Balti Szállodák harcol - a szimultán multiplayer tervezett intézkedéseket. Azaz, egy csatában, néhány játékos vehet részt ugyanabban az időben, a játékosok nem tesznek lépéseket a szigorú sorrendben, míg van egy lehetőség, hogy megváltoztathatják a csata fegyver a választék, vagy ezek kombinációja ütéseket.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more