Könyvjelzők

Lime Odyssey

Alternatív nevek: Lime Odyssey

Ha valaha is találkozni játékok Aeria Játékok , akkor valószínűleg már hallani, és ezt a játékot. Játék Lime Odyssey [_1_ ] elviszi eddig feltáratlan kontinensen Orta. - Az Ön feladata, hogy tárja fel, sok új földeket a kontinensen. Az út fut át ​​járhatatlan hegyek, magányos sivatagok, és egy bizonyos szakaszában LimeOdysseyonlineвам is kell bizonyítani, hogy az úszás képességét.

Ha már ismeri legalább egy képviselői Aeria Játékok és a felszámolás egy fiókot ebben a "klán", most ismeri LM , csak akkor kell, hogy adja meg személyes fiókot, töltse le a telepítő fájlt a játék kliens és a játék-play-play. Ha Ön kezdő, akkor szívesen regisztrálni. A Lime Odyssey regisztrált [ _1_] egy kötelező folyamat.

1. A játék jelenleg a tesztelési fázisban, de a kérelem részvétel a teszt lehet benyújtani bármikor.

2.. Kattints a gombra " Beta Bejelentkezés Up . Lejátszás Free ", hogy küldjön egy kérést.

3. Az új fiók létrehozásához kattintson a linkre " Need egy venni ? Regisztráljon most! . "

4.. A Lime [_8_ ] Odyssey játszani is bejelentkezik a fiókjába a Facebook . Jelentkezési lap teszi lehetővé ezt a fajta engedélyt.

5. Amennyiben a számla Facebook ha nem, akkor meg kell, hogy töltse ki a regisztrációs alkotják, ahol a felső mezőbe (" A Email ») adja meg a címet az elektronikus postaláda.

6. A következő sorban « Birthday » rögzíti a születési dátum.

7. A közelmúltban a területen " Típus a két szó ». előírt nyilvántartásban CAPTCHA rendszert.

8. A regisztráció befejezéséhez, kattintson a kék gomb «Regisztrálj és játszani! . "

9. Előtt nyissa meg a fiók létrehozása formában, a felső sorban, amely már írva állítólagos becenevet, ha úgy tetszik, meg lehet változtatni.

10. Ezen a területen " Jelszó » adja meg a jelszót, amellyel a jövőben, akkor kap a számla. Jelszó legalább 8 karakter, amelyek közül legalább egy nagybetűt és egy számjegyet.

11. Töltse ki az összes mezőt kattintson « Save », hinta játék kliens telepítő fájlt, és szívesen Most játszani a játékot online Lime Odyssey [_1_ ].

Ez a játék vonzó lesz minden rajongó Aeria Játékok . Szép volt stratégia meglétét feltételezi három játszható faj.

1. Az emberek. Settlers karaktereket.

2.. Turga. Harcias és bátor hősök.

3. Muris. Ez a verseny tud valamit a mágiáról, és nem habozik használni.

Viszont minden versenyen van osztva különböző alosztályok, amelyek mindegyike különleges képességeket és ismereteket.

Napi játék frissül az új küldetéseket és küldetések. Így untam Lime Odyssey csak nincs. Figyelemre méltó az Lime Odyssey ingyenes [_9_ ] játszhat senkit. Végezze el a feladatot látogatás környező falvakban, hogy új ismeretségeket, többet új készségeket. Mindez segít át a szabadidejét szórakoztató. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy töltse le a Lime Odyssey ! Játssz magát és hívja meg barátait, - sok helyet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more