Könyvjelzők

W. származású

Alternatív nevek:

Lineage W - mobiljáték a Lineage

univerzumból

Nem a Lineage 2 teljes klónja, inkább a Lineage 1 mobilplatformokra fejlesztették és újratervezték, amiről sokan hiányoztak, de most lehetőségük van felzárkózni, sőt mobil formátumban is. A játék hangulata és egyedi varázsa az egész Lineage

játéksorozatban rejlik

A játék célja a karaktered fejlesztése és új készségek elsajátítása érdekében. Döntse el, hogy pozitív karakter vagy gazember lesz - a többi játékos viharja, a játékban megvalósított karmarendszer mindezt lehetővé teszi. Számos alapvető karakterosztály létezik, az alábbiakban felsorolunk néhány olyan funkciót, amelyek segítenek dönteni, mielőtt választana és elkezdené játszani a Lineage W

játékot.
  • Monarch (Prince) nem a legerősebb harcos, de ugyanakkor vezető és parancsnok. Csak ez az osztály hozhat létre klánt, és egyedülálló képességei a szövetségesek megerősítésére és a közös cél jelzésére irányulnak támadás során.
  • A lovag egy erős harcos, aki jól küzd a tündék ellen, akiknek kevés az egészségük és gyengék a közelharcban, de sebezhetőek a varázslatokkal és a távoli támadásokkal szemben.
  • Az Elf egy nagyon erős osztály tehetséges kezekben. Gyenge közelharcban, de nagyon erős távolról lovagokkal és mágusokkal szemben.
  • Mágus - a legnagyobb támadóerővel rendelkezik, félelmetes a lovagok számára, de az elfek nagy távolságból irányíthatják.
  • A
  • Dark Elf egy érdekes osztály, a játék megjelenése után került bele az egyik kiegészítőbe. Több sebzést tud okozni egyetlen célpontban, láthatatlanná válik és növeli az egység mozgási sebességét.

Minden osztály három kategóriába van osztva, némelyikük részben egyesítheti a különböző kategóriák képességeit. Az első sor - hatalmas egészségkészlettel rendelkező egységek, a második sor - távolról jelentős sebzést okozva, de közelharcban gyengék, a harmadik sor pedig a támogató egységek első két sorát erősíti. Ez egy klasszikus séma sok ilyen műfajú játékhoz, egy tökéletesen kiegyensúlyozott csapatban mindhárom kategória képviselőinek jelen kell lenniük a helyükön. Legyen óvatos a karakter kiválasztásánál, mert a játék során nem változtathatja meg, újra kell fejlesztenie egy újat a már teljesített küldetések végrehajtásával.

Kronológiailag a játék akciói háromszáz évvel a Lineage 2 eseményei után játszódnak, és az univerzum rajongói talán találhatnak majd apró utalásokat a korábbi részekre. Még mindig ugyanaz a fantáziavilág, démonokkal, sárkányokkal és börtönökkel. A játékban sok-sok küldetés van minden ízlésnek, vannak csoportos feladatok is. Ezen kívül vannak olyan napi feladatok, amelyek nem hagyják unatkozni, és néhány napra sem felejtik el a játékot.

A számú cikkek javítására és élezésére szolgáló rendszer rendkívül fejlett, de az eredmény nem mindig lesz sikeres. Minden olyan, mint az életben, jelentősen javíthatod a tárgyat, de megrongálhatod vagy akár teljesen tönkreteheted, vigyázz. A sérült tárgyakat meg lehet próbálni helyreállítani és ez legtöbbször sikerül is, de a megsemmisültekkel nem lehet mit kezdeni.

Több száz különféle tárgy és felszerelés kollekciója van, kiválaszthatod, hogy mi tetszik, és összegyűjtheted a teljes készletet, ehhez egy olyan rendszert valósítottak meg, amely lehetővé teszi, hogy más játékosoktól megvásárold a szükséges dolgokat, és eladd a feleslegeseket. Ezek a készletek meglehetősen nagyok lehetnek, és nehéz megtalálni, de ez csak érdekesebbé teszi a gyűjtési folyamatot.

Lineage W - most ingyen letöltheti és lejátszhatja iOS vagy Android készülékén

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more